Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

13 Ağustos '16

 
Kategori
İlişkiler
 

Geleneksel Postmodern öküzler:)

Geleneksel Postmodern öküzler:)
 

Şu an okumaya başladığınız bu yazıyı bana yazdıran, evlilik kararı almış tanımadığım iki sevgilinin resmi ve bu resmi bana gösterip ;"Abla bu adam benim arkadaşım yıllarca bir kızla ilişki yaşadı sonrada ayrıldı. Şimdi yanındaki bu üç aylık sevgilisiyle evlenecek. Sence bu kadar kısa sürede aşk evliliği olur mu?"
Diye soran fasulye sırığım :)
Aslında bu tür resimleri bir çok ünlü çiftin ilişkilerinde görmek mümkün. Uzun yıllar süren ilişkilerine evlilik gözüyle bakılırken bir anda ayrılarak iki günlük tanıdığı başka biriyle evlilik kararı almaları şaşırtıcı ve anlamsızca gelir herkese....
Neden? Diye soracak olursak.
Belki;
İlişkiyi devam ettirememenin sonucunda başarısızlık hissinin insanı boşluğa düşürmesi ve bu boşlukta tutunacağı ilk dalı bir daha bırakmak istememesi!!!!!
Belki;
Kızgınlık!!
" sen beni istemezsen beni isteyen var" düşüncesi!!!
Belki;
Aşk!!!!! (en masumu)
Belki de;
 
Kirli eller ve bencil düşünceler!!!! (bu kısım sadece erkekler için geçerli )
İşte bir tarafın hep mutsuz olduğu evlilikler hep bu 'belki' lerle yapılmakta!!!!
Sadece erkekler için geçerli olan "Belki" yi biraz daha açacak olursak;
Bu tip erkekler kadınlarla rahat bir birliktelik yaşayabilmek için her türlü düşünce ve davranışın mübah olduğunu sanarlar. Kadın erkek ilişkilerine son derece Avrupai (sözde modern) bir gözle bakarlar ve kadınların ilk başta sergilediği tutucu davranışları gericilik olarak gördüklerini her hareketi ve sözüyle belli etmeye çalışırlar. Bu modern düşünceye sahip görünen fakat özlerinde geleneksel öküzlüğe sahip olan adamlar, sonunda istediklerini alıp rahat bir ilişki yaşamaya başladıklarında da, her şeyi paylaştıkları kadınları sonrasında hafif meşrep olarak görmeye başlarlar..
Bu geleneksel postmodern öküzler aynı zamanda akıllı varlıklardır. Kirli olan gerçek düşüncelerini kadınlara asla belli etmezler, yoksa AlimAllah bir daha istedikleri rahat ilişkiyi yaşayamazlar!!!....
 
Sonra birden evlilik kararı aldıklarında özlerindeki geleneksel erkeğe (öküze) dönüşürler. Artık kendilerini tüm kalbiyle erkeklerine sunarak kendilerine gönülleriyle bağlamış olan modern görüşlü kadınlara ihtiyaçları yoktur. Onları hafif meşrep oldukları için bir kenarda tutup evlendikten sonra da onlarla görüşmeye devam edebilecekleri kanısındadırlar!!! (bu muameleyi kendine yakıştıran ve hakeden kadınların çokluğunu da unutmamak gerek...hep erkeklere yüklenmeyelim :) )
Erkeklerin kirli/bencil düşüncesi ile açıklamak gerekirse evlenmek için sözüm ona tertemiz el değmemiş gonca bir gül ararlar!!!!!!
(Geleneksel erkek zihniyeti: tabiki evde ; yemeği, ütüyü, temizliği yapacak TERTEMİZ pürpak kadın lazım, zaten diğer arzu ve istekler dışarıda kolayca bulunur)
Onlar için o modern görüşle yaşanılan ilişkilerdeki kadınlar kirlidir çünkü!!
Halbuki Ama'dır gönülleri göremezler!!!
Gerçekte kirli olanın kendi elleri olduğunu!!!!....
Bundan böyle bilemezler!!!
Ömürlerinin sonuna kadar dokunduğu her kadını kirleteceklerini!!!!
Ve kirli, bencil düşünceleri; bu kirlilik içinde tertemiz düşünceleri de ayırt edemezler ve mutluluğu hep ertelerler!!!
Gerçekte neyin temiz ve güzel olduğunu görebilmeleri ve anlayabilmeleri için gönül gözlerinin açılması ve kirli düşüncelerinin temizlenmesi gerekir!!!
Bunu sağlayabilmek için de maddiyattan önce maneviyat güçlendirilmelidir!!
Bu gün gördüğüm o resme gelince o resimde ; AŞK vardı!!!
Ve resme cevaben;
Evet ....AŞK ile evlilik olur!!!!
 
Fakat AŞK hiç beklemediğin bir anda parlar ve beklemediğin bir anda da söner... Bu sebeple de aşk evliliklerinin mutsuz sonuçlanması kaçınılmaz!!!
Fakat sevgi emek ister!!!!!!!
Geç gelir ve sonsuza kadar sürer!!!!!
Eğer ki yakaladığınız aşk ı sevgiye çevirebilirseniz AŞK evliliğinizi mutlu sonsuzluğa taşıyabilirsiniz!!!!!!!
Okuyanlara mutlu sonsuzluklar dileğiyle?
 
Not: Hayvanlarımızın düşüncelerinin kirli olmadığı bir gerçek!!! bu sebeple yazımdaki "öküz" kelimesini insan sıfatına aktarırken gerçek öküzlerimizi tenzi eder ve özrümü bir borç bilirim :)
 
Toplam blog
: 49
: 299
Kayıt tarihi
: 24.07.14
 
 

HAYATA DERKENAR! ..