Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

Anadolu'da yoksul bir bozkır kasabasında doğdum. Yoksul, acı, zor bir çocukluk ve gençlik yaşadım. Buna karşın Rus, Fransız, Amerikan, Alman edebiyatını küçük yaşlardan başlayarak oldukça sıkı irdeledim. Felsefe, ekonomi ve siyasetle yoğun olarak ilgilenme şansı buldum. Oldukça sık yazma denemelerim olmasına karşın ortaya ..

Devamı
 
 

Yazdığım Kategoriler

 
Vatan Hainliği mi dediniz ?

Değerli Aşkın Tuncer, Arabesk yaşam biçimini onaylıyor musunuz? Geri kalmış ülke insanlarına siyasi. ekonomik, kültürel yollarla dayatılan bu yaşam biçimini hafife almak ya da görmemezlikten gelmek aydın sorumluluğunu yeterince yerine getirememektir. Arabesk yaşam çilelidir, acıdır. Her günü dertle geçer. Eziklik ruha işleyince bu bir yazgı haline gelir. Umut ölür, çıkış ve kurtuluş kapıları kilitlenir. eşrefi mahlukat denilen insan, insanlığından çıkıp; zavallılaşır. İnsanlar kendilerini köşeye sıkıştıranların ve çiğneyenlerin nesnesi haline gelir. Bu çökük yıkık ruh da ağlar; bunun da bir müziği vardır mutlaka. Ama bu asla arabesk değildir. Bu sesi arabesk yaşamın içinden gelerek aydınlığa ulaşanlar daha iyi anlar. Bu bir çığlıktır aslında.Bunun resmi yapılmış. Müziğini yapabilene de aşk olsun. Sanırım Fazıl Say'ı anlıyorum. Saygılarımla.

23 Kasım 2012 11:23
Külliyede Ziyafet

Çözemedim ben seni

14 Nisan 2012 02:49
İroni

Aklın binlerce katından süzülüyor sanki sözcükleriniz.Berrak,temiz,serinletici.Çok güzeldi ironi.Sizi okumaya devam edeceğim.

12 Nisan 2012 01:24
 
Toplam blog
: 40
: 661
Kayıt tarihi
: 11.01.12