Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

15 Ocak '13

 
Kategori
Güncel
 

Gelmeyen Sneijder'i karşılamaya gidenler...

Gelmeyen Sneijder'i karşılamaya gidenler...
 

Televizyon kanalları arasında dolaşırken, Beyaz Tv.deki spor programına rastladım. Yorumcular birbirini dolmuşa bindirip, Sneijder üzerinden reyting toplamaya çalışıyorlardı…

Yorumculardan birisi Sneijder geliyor, öbürü, daha yola çıkmamış, bir başkası Galatasaraylı yönetici Abdürrahim Albayrak özel uçağın içine saklanmış, görevlendirdiği adamlar Sneijder’in evinin önünde bekliyor. Sneijder dışarı adımını atar atmaz, kapıp getirecek(!)diyor.

Televizyon kanalındaki bu geyiğe dalarak epey eğlendiğimi söylemeliyim.

Ben televizyonu izlerken, oğlum baba Galatasaray Sneijder’in işini bitirmiş, bak dışarıda kornalar geliyor dedi. Sahiden de balkona çıkınca, Galatasaray Bayraklarıyla donatılmış birkaç arabanın korna çalarak, gecenin o saatinde vatandaşı rahatsız ediyorlardı.

Bir televizyon kanalının reyting uğruna neler yaptığını, halkı sokağa dökmekten kaçınmadığını gördüm. Bu arada aynı haberi izleyen Galatasaray taraftarlarının Atatürk havaalanını adeta işgal ettiğini bir diğer kanal görüntülerle açıkladı.

"Sneijder bu gece 01.30'da özel uçakla İstanbul'a geliyor" sözüne inananların hava alanında izdiham yaratmasını anlamak zor!

Böylesi bir habere inanan Galatasaray taraftarı havalimanına gelip, saatlerce havalimanında bekleyerek, yöneticilerine inandıklarını(!) bir kere daha gösterdi.

Televizyon kanalına ve Galatasaraylı yöneticilere inanan halk Sneijder geliyor iddiaların yalanlanması üzerine büyük tepki gösterdi.

Bu arada havaalanına canlı bağlanan kanallar, taraftarlarla röportaj da yaptı. Gariban taraftarlar heyecanla, haberi duyar duymaz havalimanına geldiklerini söyleyerek, heyecanlarını televizyon kameraları ile paylaştılar.

Uzun zaman havaalanında bekleyen taraftarlar gelmeyen Sneijder’e ve Galatasaray yönetimine söylenerek, sabaha karşı havaalanını terk ettiler.

Gelmeyen Sneijder’i beklemekten yorulan bazı taraftarlar, havaalanındaki banklara sele serpe uzanarak yorgunluk attılar.

Sneijder’in gelmesi bir başka bahara kaldığı için olsa gerek, Galatasaraylı taraftarlar havaalanından öfkeyle ayrıldılar.

 
Toplam blog
: 3842
: 3093
Kayıt tarihi
: 23.03.08
 
 

Antalya'da 1956 yılında doğdum. Emekliyim, Üniversite mezunuyum. Evliyim, bir oğlum var Mimar. Gü..