Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

07 Eylül '18

 
Kategori
TV Programları
 

Gelmiş Geçmiş En İyi Yabancı Diziler Hangileri?

Gelmiş Geçmiş En İyi Yabancı Diziler Hangileri?
 

Gelmiş Geçmiş En İyi Yabancı Diziler, En İyi Yabancı Diziler


Sizler için yabancı diziler hakkında derlediğimiz bu yazıda gelmiş geçmiş en iyi yabancı diziler yer almaktadır. En çok beğenilen ve izlenen 15 yabancı diziyi yazımızda bulabilirsiniz.

 1. Fringe

Bütün mürettebatın ve yolcularının öldüğü, içinde hayat belirtisinden hiçbir iz kalmayan uçak, Boston Logan Havalimanı'nda iner. Bu gizem dolu olayı araştırmak için bir FBI Özel Ajanı olan Olivia Dunham görev almıştır. Fakat araştırma sırasında özel ajanın ortağı ölümden döner.

Dunham ümitsiz bir şekilde yardım edecek birilerini aramaya koyulmuştur.

 2. South Park

En çok izlenen en iyi yabancı diziler listesi arasında IMDB puanı 8,8 olan South Park yer almaktadır. Colorado eyaletinde bulunan South Park adlı kasabada yaşayan Kyle Broflovski, Stan Marsh, Eric Cartman ve Kenny McCormick adlı dört çocuğun yaşadığı maceralar anlatılır.

 3. Hannibal

Will Graham, seri bir katili yakalamaya çalışan iyi bir suçlu profili yapma uzmanıdır. Kendine özgü bir düşünce stili olan Graham'ın herkesle empati yapma özelliği bulunmaktadır. Fakat peşine düştüğü son katilin düşünceleri Graham için son derece karışık bir yapıdadır.

 4. OZ

HBO kanalında yayınlanmış olan ve hapishaneyi konu alan bir dizidir. 6 sezon yayınlanan dizi, Amerikan hapishanesinde yaşanan olayları konu almaktadır. Birçok ırkı içinde barındıran dizide aşırı şiddet içerikli sahneler yer almaktadır.

 5. Westworld

IMDB puanı 9.2 olan ve en iyi yabancı diziler arasında yer alan Westworld, zengin bir kesimi içinde barındıran bir eğlence parkında geçiyor. Eğlenmek isteyen müşteriler, peşlerine takılan silahlı adamdan kaçmaya başlayacaklar.

 6. Narcos

Javier Pena, Meksikalı bir ajandır. Bir uyuşturucu kaçakçısı olan Pablo Escobar'ı tutuklamak üzere Kolombiya'ya gider. Dizi, dünyaya yayılan bir uyuşturucu çetesini yakalamaya çalışan kollluk kuvvetleri mücadelesini anlatacak.

 7. Black Mirror

Her bölümü değişik bir olayı anlatan, farklı oyuncuları ve yönetmenleri olan bu dizi bir İngiliz yapımıdır. Seyircisini başka dünyalara sürükleyen bu dizi, gerçeküstü bir dünyayı konu alıyor.

 8. Dexter

Dizi, Amerikan drama dizileri arasında yer alıyor. Bir kan sıçrama analizcisi olan Dexter Morgan, Bunun yanında bir seri katil olarak gizli bir yaşam sürmektedir. Diziye Darkly Dreaming Dexter romanında uyarlama yapılmıştır.

 9. Mr. Robot

Elliot, intikam amacı güden bir hacker, gündüzleri ise siber güvenlik şirketi bünyesinde bir programcıdır. Bu hackerın yolu, bir gün yeraltı hack lideri ile kesişmektedir.

 10. Dr. Who

Tam 26 senedir devam eden ve dünyanın en uzun süre yayınlanan dizilerinden olan Dr. Who'nun devamı niteliğindedir. Hayattaki son zaman lordu olan doktor, yok olan gezegenlerinden kurtulan tek kişidir. Zaman lordları, vücutlarını baştan yenileyebildikleri gibi zamanda yolculuk yapabilmektedirler.

 11. Lost

Sdney-Los Angeles arası sefer yapan uçak, okyanustan geçtiği sırada, manyetik bir alanın etkisi altına girerek kendini büyük bir adaya düşmüş olarak bulur. Sıradan bir kara parçası olarak görünen bu ada, kazadan kurtulanların hayatlarını farklı biçimlerde değiştirecektir.

 12. Vikings

İskandinavya'nın 8. yüzyılında geçen dizi, Çiftçilikle uğraşırken cesaretli bir savaşçıya dönen Ragnar Lothbrok ve onun ailesinin hikayesini anlatıyor.

 13. Simpsons

Orta halli bir Amerikan ailesinin kurgulanmış bir şehirde geçen yaşamlarını anlatmakta olan dizi, Amerikan toplumunu ve sahip olduğu kültürü eleştirmektedir.

 14. Shameless

Bu ailenin her bir ferdi, farklı pis işlere bulaşmıştır. Aileyi terkeden bir anne, yaşları 2 den 20 ye kadar olan 6 tane çocuk ve alkol bağımlısı bir baba... Bu aileden dramatik bir öykü yerine trajikomik bir öykü ortaya çıkmaktadır.

 15. Sherlock

Dizi Sherlock Holmes'in modern bir uyarlaması. Değişikliğe uğrayan tek şey, cep telefonları, mailler, mesajlar yani teknolojik gelişmeler. Dizi aynı tarzında ilerlemeye devam ediyor.

 

https://eniyiyabancidizilerlistesi.net/

 
Toplam blog
: 2
: 282
Kayıt tarihi
: 10.07.16
 
 

Murat Özay, 1992 Kasım ayının 10. gününde doğan, ortaokuldan itibaren bilgisayara merak saran bir..