Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

18 Temmuz '09

 
Kategori
Güncel
 

Genç çifte mutluluklar...

Genç çifte mutluluklar...
 

Halis Toprak


Az önce haberlerde gördüm ki ünlü ve saygıdeğer(!) iş adamımız Halis Toprak üçüncü kez dünya evine giriyormuş. Önce tabi Allah mesut etsin demek lazım terbiye gereği fakat kaynağı Show TV olan habere göre zat-ı muhteremin eşi daha 17 on yedi 17 ON YEDİYMİŞ!

Bu güne kadar kendilerini dolu ceplerine rağmen işçi maaşı ödemeyip utanmadan devleti suçlarken, mallarına tedbir konulduğunda türk filmlerinde kahırdan verem olanlar gibi hasta ayakları yaparken gördük lakin bu blogun konusu bu değil. Hepimiz biliyoruz ki evlenmek için reşit olmak gerekli ve reşit olma yaşı ülkemizde 18 fakat bazı durumlarda bu yaştan küçük olanlar da evlenebiliyor. Tabi bu durum herkes için geçerli ki Halis Toprak da ben ne kadar kırkından sonra azanı teneşir paklar desem de 17 yaşında biri ile evlenebilir. Düğün yapılmış mı yapılmamış mı bilmiyorum yine de bu düğüne ünlü iş adamları ve sanatçılarında davet edileceği hatta bazı sanatçıların sahne de alabileceği malum. Şimdi asıl mesele şu, Esra Ceyhan, Seda Sayan, Petek Dinçöz gibi sabahların kadın programları devlerinin(!) programlarında bu tür 18 yaşından küçük kızlar ile evlenen sıradan adamları nasıl azarladıklarını, söylemedikleri laf bırakmadıklarını, kimi sözde duyarlıların hakaretlerini bile sözde izin vermiyoruz ayakları arasında tolere edebildiklerini biliyoruz.

Kuvvetle muhtemeldir ki bu insanlardan bazıları bu düğüne davet edilecekler ve iştirak edecekler hatta belki kimileri sahne alacak. Onlar da düğüne en güzel halleriyle gidip boy gösterecek, genç(!) çifti alkışlayacak, mutluluk ve ömür boyu birliktelik dileyecekler. Ardından da iş televizyon programlarına gelince aynı teraneleri okumaya devam edecekler. Tabi ki ben kim olursa olsun 17 yaşında biriyle evlenmesine karşıyım fakat beni asıl rahatsız eden de bu iki yüzlülük. Tabi buna rağmen bu şahıslar da izlenmeye, beğenilmeye, saygı görmeye devam edecekler... Ne diyeyim, hayırlı uğurlu olsun. Halis bey de dördüncüyü kundakta alsın ki temelden yetiştirebilsin...

 
Toplam blog
: 18
: 437
Kayıt tarihi
: 17.03.09
 
 

Yaklaşık 3 yıldır teknoloji sektöründe çalışmaktayım. Basketbol, bilişim teknolojileri, teoloji, mi..