Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

10 Mart '14

 
Kategori
Kültür Turizmi
 

Genç Gelişim Dergisi Genel Yayın Yönetmeni Adem Özbay Tokat'taydı

Genç Gelişim Dergisi Genel Yayın Yönetmeni Adem Özbay Tokat'taydı
 

Adem Özbay


ADEM ÖZBAY İLE TOKAT’TA KİŞİSEL GELİŞİM GÜNLERİ

İşitme Engelli yazarımız Turan Yalçın’ın önerisi ve İstanbul’daki Pazarlılar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’nin daveti ile geçtiğimiz günlerde Dernek Genel Başkanı Ceniz Çevik ve Başkan yardımcısı Taner Yalçın ile Tokat’a gelen Genç Gelişim Dergisi  Genel Yayın  Yönetmeni ve Süper Beyin Dergisi Yayın Danışmanı Şair ve Yazar Adem Özbay 2 gün boyunca 5 ayrı konuşma yaparak pek çok okul arkadaşını, yazar ve insanı ziyaret etti.

Uçakla Tokat’a gelen Adem Özbay’ı dergilerden tanıyan çok sayıda okuru ve hayranı  karşıladı. Ballıca Mağarasını ziyaret eden Adem Özbay  Ballıca Mağarasından ve Mağaranın bulunduğu vadiden çok etilendiğini ve Kazova’nın güzelliklerine hayran kaldığını söyledi.

Pazar Milli Eğitim Müdürü Gürsoy Kızılgül’ü Halk Eğitim Merkezinde ziyaret eden  Özbay ve beraberindekileri Gürsoy Kızılgül Halk Eğitim Merkezi ve Seda Sayan Ayşe Ak Lisesini  gezdirerek bilgi verdi. Konuklarına yemek ikram etti.

Geceyi Tokat merkezde tarihi turistik yerleri gezerek geçiren Adem Özbay okul arkadaşı  Makine Mühendisi  Bekir Akın’ı ziyaret etti. Sulu Sokak, Meydan Camiini gezen  Adem Özbay, Pervane Hamamının tarih kokan  güzelliğine de hayranlığını belirtti.

Aslen Zonguldaklı olan Adem Özbay,  Bülent Ecevit Üniversitesi Rektörü Hemşerimiz Prof.Dr Mahmut Özer’in babası emekli imam Halil Özer ile tanışarak muhabbet etti. Adem Özbay’ın  çıkardığı Kişisel Gelişim Dergilerini okuyarak ailece gelişen Bakkal Osman Özbolat ve ailesi  ile bolca sohbet eden Özbay, Turan Yalçın ve ailesini de ziyaret ederek sohbet ederek   gençlere bol bol imza dağıttı.

Adem Özbay’ın Tokat’ta olduğunu öğrenerek Tokat’a gelen Sivas’ta okuyan Tokatlı Öğrenciler  Kulupleri Genç Akademi adına Adem Özbay’ı Sivas’a davet ettiler. Özbay memnuniyetle Nisan ayı sonunda Sivas’a Üniversitede konuşma yapmaya geleceğini Şeyma Özbolat, Furkan  Akyüzve  Çağrı Aktaş adlı Tokatlı öğrencilere söyledi. Sivas’tan gelerek kendisini davet etmelerine çok duygulandığını belirterek  “bu davete icabet etmemek olmaz” dedi

Ertesi gün Pazar’da Seda Sayan Ayşe Ak Lisesinde  öğrencilere Verimli Çalışmak, hayatı anlamak konulu bir konuşma yapan Özbay özgüven sahibi şiir okuyan ve söz alan gençlere kitaplarını hediye ederek her katılımcıya GENÇ GELİŞİM Dergisi hediye etti.

Pazar Kaymakamı Sinan Başak’ı da ziyaret eden Adem Özbay ve beraberindekiler  Kaymakama kitaplar ve dergiler hediye ettiler.

Saat 11 de Gaziosmanpaşa Üniversitesi'nde Kitap ve Kültür Kulübünün konuğu olarak  konuşan Adem Özbay Üniversite öğrencileri ile sohbet tadında konuşmasında  öğrenciler arasına karışarak  şiir okuyan ve  şarkı söyleyecek cesareti gösteren, söz alan gençlere kitaplarıonı armağan ederek sohbet etti. Doç.Dr.Köksal Pabuçcu ile de sohbet eden Özbay  Üniversite öğrencilerine bol bol kişisel gelişim dergileri hediye ederek Kişisel Gelişim Yolculuğunu anlattı. Kitap ve Kültür Kulubü Başkanı Emre Gürel plaket takdim etti.

Genç Gelişim Dergisi tarafından “ Recep Yazıcıoğlu’nun liderlik sırları” kitabı ile Biyografi alanında “Yılın  Yazarı” seçilen İşitme engelli  yazarımız Turan Yalçın’a plaketi takdim edildi.

Gaziosmanpaşa Lisesinde öğrencilere hitap eden Adem Özbay katılımlarından dolayı öğrencilere teşekkür ederken öğrencilerde merak ettikleri soruları sorarak cevaplar aldılar. Gaziosmanpaşa Lisesi Müdürü Mustafa Coşkun’un Kişisel Gelişime çok önem vermesinden dolayı memnuniyetini belirten Özbay öğrencileri Kişisel Gelişim Dergileri ile tanıştıran Mustafa Coşkun’a teşekkür etti. Mustafa Coşkun da AdemÖzbay’a “ Tokat Sandığı” ile teşekkür etti.

Akşam Kültür Sarayında Kent Konseyi daveti ile halka hitap eden Özbay’ın dinleyenler arasında gene  öğrenciler ve Milli Eğitim Müdürlüğü Şube Müdürleri ile Kent Konseyi Başkanı Abdulllah Gürbüz vardı.

Ertesi gün Erbaa Merkez Anadolu Lisesi'nde İstanbul Pazarlılar Derneğinin organizesi ile  konuşan Adem Özbay, Erbaa’da öğrencilerin yoğun katılımı ile konuşmasında yüzlerde Kişisel Gelişim dergisi ve kitaplarından hediye ederek öğrencilere aşk ve şevkle gelişmelerini tavsiye etti.

Bu yoğun geçen 2 günün sonunda İstanbul'daki Pazarlılar Derneği Başkanı Cengiz Çevik ve Başkan yardımcısı Taner Yalçın ile İstanbul’a havayolu ile dönerken Tokat’ı ve Tokatlıların  misafirperverliğini çok sevdiğini ve Sivas’a gelince Tokat’a da tekrar geleceğini vurguladı.Tüm Tokat  Halkına ve bu güzel organizasyonu yapanlara teşekkür etti.

 
Toplam blog
: 1096
: 1558
Kayıt tarihi
: 28.12.07
 
 

1967 Tokat'ın  Pazar ilçesi doğumluyum. İşitme engelliyim. İstanbul Üniversitesi iktisat Fakültes..