Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

14 Mart '14

 
Kategori
Güncel
 

Genç şehidimiz yolun açık olsun

Genç şehidimiz yolun açık olsun
 

Burakcan Gen Şehidimiz Uğurlar Olsun


Kin, nefret, intikam ve gözü kararmışlık. Tüm bu kelimeler hafif kalıyor. Ülkeyi karanlık günlerine götürme senaryoları gencecik kardeşimizi Burakcan'ı aldı aramızdan. Neyin hesabıydı, intikamıydı. Burakcan kime ne yapmıştı.

Vandallar, şehir eşkiyaları ve hatta teröristler yine ortaya çıktı. Amaçları sadece ve sadece ortalığı karıştırmak ve masum insanları birbirine düşürmek. Kurgulanmış karanlık senaryoları oynamak onlar için kolaydı. 

Ama şunu hiç hesap etmiyorlar. Türkiye eski Türkiye değil. İnsanlar artık oyunlara gelmiyorlar. Ama siyasilerimiz daha bunu öğrenememişler. Ana muhalefeti ve sayın Genel Başkanını kınıyorum. Kendilerine demokrat diyen hala kin nefret körükleyen aydınlarıda kınıyorum.

Biliyorum ki kim nefret ve kaosu istiyorsa, bu emelllerine ulaşamayacaktır. Burakcan bunun en büyük ispatıdır. Sevgili kardeşimizi uğurlarken arkasından sadece ve sadece dua edeceğiz. Başkalrı gibi nefretimizi ve kinimizi kusmayacağız. Biliyoruz ki o artık şehittir. Çünkü masundu ve hiç bir kötü niyeti yoktu. 

Ailesi ve arkadaşları ve niceleri onun naaşını kötü emellere alet olarak kullanmayacaktır. Ama şunu da unutmamak gerek bu millet hiç bir terör grubuna veya vandallara bu ülkeyi karıştırmaya ve bölmeye fırsat vermeyecektir.

Demokrasiye inanmış gibi gözüken fakat demokrasiden nasiplenmemiş insanlar seçimle yıkamadıkları iktidarı karanlık eylem plamnları ile asla yıkamayacaktır. Oynanan kirli oyunlar ve her türlü tezgâh bozulacaktır.

Millet iradesi bütün engellemelere karşı sandığa yansıyacaktır. Bu onlar için en büyük hüzün ve matem olacaktır. 

 
Toplam blog
: 196
: 493
Kayıt tarihi
: 28.06.07
 
 

Doğayı seviyorum. Onun içinde yaşamayı ve güzelliklerini tatmayı seviyorum. Yaşamayı ve hatta ölü..