Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

06 Aralık '06

 
Kategori
Anne-Babalar
 

Gencecik bir yürek

Bugün 6 Aralık... Tüm blog yazarları tek yürek halinde, umutlarını hiç yitirmeyen Ferdi ve ailesi için birer destek konumunda...

Buradan bir avuç duyarlı insanın neler yapabileceğini tahmin edebiliyor musunuz? Bir arkadaşımızın da belirttiği gibi yüzlerce, binlerce kişiye ulaşabiliriz.

Anne-babalar, özellikle sizlere sesleniyorum. Sakın 'adam sen de'cilik yapıp da "Ben mi kurtaracam bu memleketi?", "Bana dokunmayan yılan bin yaşasın!" deyip vurdumduymaz olmayın, o yılan hiç ummadığınız bir anda size de dokunabilir bir gün. Bu bir temenni değil elbette; yanlış anlamayın beni... Sadece uyanalım, Ferdi'yi ve diğer Ferdi'leri kurtarmak için hep birlikte insanlık için büyük adımlar atalım diye.

Orada, çok uzağımızda değil; birer el uzatalım ve kurtaralım onu. Destek olmak için zengin olmak gerekmez, daular edelim hep birlikte. Gencecik bir hayat; kurtarılmak için, çaresizliğinden kurtulmak için bekliyor. Çok geç olmadan elimizden geleni yapalım! O gencecik, taptaze yüreğin durmasını engelleyelim hep birlikte!

 
Toplam blog
: 152
: 1957
Kayıt tarihi
: 19.08.06
 
 

Ortada bir problem görüyorsak bu bizim de problemimizdir. Ve eğer 'birisi'nin bu konuda bir şeyle..