Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

28 Kasım '12

 
Kategori
Güncel
 

Gençlerin devrini çalmayın!

Gençlerin devrini çalmayın!
 

www.sosyalmedyaport.com


“Doğal olarak belirli yaşa gelmiş ve emekli olmuş insanların yine doğal döngü çerçevesinde; işten, stresten, uzaklaşıp rahat etmeleri için devletimiz kendilerine temiz parklar, sağlıklı yaşam için spor aletleri, yürüyüş bantları ve balık tutmak için iskeleler yapmıştır.”

Sosyal paylaşım sitelerinde kendi siyasi, ahlaki ve mesleki fikirlerimizi yazarken, karşımızdaki insanlarında aynı konularda farklı düşüncelerde olabileceğini ve onların düşüncelerine de kendimize beklediğimiz saygının gösterilmesi gerektiğini aklımızdan çıkarmamalıyız!

Tüm bunları göz ardı etmiş bir insanın veya insanların bir müddet sonra sosyal konularda gruplaşmak istemeleri havanda su dövmekten öte gitmez! Üstelik bu kesim batı dilini ve kültürünü aşırı derecede üzerlerine yakıştırdıktan sonra; milli görüşlerine ters düşen insanlarımız ile aralarında yeni bir husumetin doğması pamuk ipliğine bağlıdır!

Israrla; “temcit pilavı” gibi hep aynı konuları ısıtıp ısıtıp önümüze süren, kişi veya kişilerin şiddetli derecede meslek hastalığına yakalandıkları ve bunların tedaviye cevap vermediklerini görmemiz şimdiye kadar idareci olan büyük çoğunluğa yabancı gelmemektedir!

Bu insanların mesleki olarak “Hükmetme” alışkanlıkları ve kendilerinin ömür boyu “itibar görenler” sınıfından olduklarına inanıyor olmaları çok kötü! Oysa itibar gören insanlar toplumun her kesimini kucaklayan mütevazı insanlardan oluşur. Kibirli olup, mütevazı görünmeye çalışmak insanın kendisini kandırmaktan başka bir şey değildir.

Doğal olarak belirli yaşa gelmiş ve emekli olmuş insanların yine doğal döngü çerçevesinde; işten, stresten, uzaklaşıp rahat etmeleri için devletimiz kendilerine temiz parklar, sağlıklı yaşam için spor aletleri, yürüyüş bantları ve balık tutmak için iskeleler yapmıştır.

İster sağlıklı yaşam için spor yapın isterseniz torunlarınızı parklarda gezdirin veya onlara balık tutmasını öğretin. Ama ne olur gençlerin önünü açın. Onların idari hayatlarına müdahale etmeyin. Kendi devrini cömertçe harcayan, yapacaklarını bir ömre sığdıramayan insanlar; gençlerimizin kendi hayatlarını yaşayacakları kendi yüzyıllarına karışmayın.

Sosyal, ekonomik, siyasal sorunların varoluşunda bazı insanların, gerçeği kabul etmeyip bitmek tükenmek bilmeyen ego tatminleri vardır! İllaki sürü gütmek isteyen varsa; Tarım ve gıda bakanlığından iki yıl geri ödemesiz yedi yıllık hayvan kredisinden faydalanabilirler! Bu memleketin sanal çobanlara ve sürü psikolojisi içinde hareket eden davarlara ihtiyacı yok...

Bu memleketin her şeyden önce huzura ve istikrara ihtiyacı var...

M.Talip Girgin... 

 
Toplam blog
: 438
: 826
Kayıt tarihi
: 07.01.07
 
 

Milliyet Blog'a hangi vesile ile kayıt olduğumu doğrusu hatırlamıyorum!  Bende birçoğunuz gibi ya..