Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

23 Şubat '13

 
Kategori
Estetik / Güzellik
 

Gençliğin vücut Profili

Gençliğin vücut Profili
 

Gençlerimizin tipinde sorun var. Bazıları ufak tefek, kısa boylu ve şişko. Üstelik vücutları düzgün değil. Uzaktan kalabalıklara bakınca bu yerden bitme güz mantarı kılıklı sözde gençler insanı umutsuzluğa sevk ediyor.  Ya sizlerin homulus atalarınız yani bizler zati şekilsiz barbunya gibiyiz. Bu genetiğin… Tövbe tövbe! Bize benzemek zorunda mısınız ya! Hık demiş burnundan düşmüş. Cehennemin dibinden düş! Minnacık fare gibi ayaklar, kuzu bacağı gibi incecik bacaklar, 1.50 boy, 40 kilo ağırlık… Ne lan bu! Ya da şişko patates. 150 kilo kız mı olurmuş. Ablam sen 60’ında filam 1 ton olursun herhalde.

Hem sizler niye böyle ufak tefeksiniz kuzum? Bu diyetçileri bir elime geçirsem ben biliyorum yapacağımı! Şunu yeme, bunu yeme, şeyinde 2 gram yağ var. Olacak tabi manyak, kadavra mıyım ben! 40 kilo kız spor yapıyor. Zaten el kadarsın ablam, nereni düzelteceksin!

40’lı yaşlarda 60 kilonun altında erkek ve kadın vücudu olamaz. Olursa bir tarafları eksiktir. Zayıflık güzellik değildir. Her bir yerinizin dolu olması gerekir. Kilonuz vücut yapınıza göre olmalıdır. 5 kilo verdiğiniz zaman dudaklarınızdan da 5 gram gider. O zaman da Türkan Şoray gibi dudakları hayalinizde görürsünüz. Kastedilen fazla kilo, şişmanlık inek işkembesi göbeğimiz, kucak sığmayan belimiz, şiştikçe şişmiş bal kabağı suratımız filandır. Evlilikte zayıf kadınların tercih edilmesi şişman kadınlarla aynıdır. Sen niye bu salatalıkların lafına uyuyorsun ablam! İncecik olduğun zaman estetik mi olduğunu sanıyorsun? Hatta boyu kısa olanların ufak tefek görünmemeleri için biraz kilolu olmaları bile gerekebilir. Zaten 140 boyun var. Bir de 40 kilo olursan kaybolduğunda seni bulamayız ablam hahahahahaha!

Hayır ya, at gibi sarışın Alman kızları ya da boylu boslu Viking erkekleri gibi olsanız neyse… Çoğunuz Anadolu bozkırlarında bakımsız Tarzan gibisiniz. Sanki verecek yeri var da kilo veriyor. Elbisenin içinde kayboluyorsun.

Elmacık kemikleri dışarı çıkmış, yüzü fersiz, hasta gibi, yürüyemiyor, koşamıyor… Valla hiç kimse kusura bakmasın, kızlarımızın sadece yüzü güzel. Erkekler biraz daha derli toplu. Onlar akıllı, öyle diyet miyet fazla taktıkları yok. 20 yaşındaki kıza ne diyetiymiş ya! Diyetle güzelleşemezsiniz. Diyet vücudunuzda anormal bir durum varsa gereklidir.

Sorunlu vücutlar 4 gurup. Kısa boylu, şişman, zayıf ve düzgün değil. Ben yaratılışı sorgularım. Valla babamı tanımam. Kızım/oğlum, bir hastalık durumu falan yoksa öyle 130,140 yetişkin boyu olmaz. Kadınlar için boyunuz 160’ın altındaysa sizde ya da anne babanızda, bugüne ait yetişme şeklinizde ya da anne babanızın yaşayışında bir hata var. Bunun dışındaki vücut şekillerinin sorumlusu sizsiniz. Yeme bozukluğu olan gençlerimiz güzelliği unutsunlar. Aşırı spor yapmayın, kim diyorsa benim yanıma gönderin. Vücut et lan et, taş değil! Biri yazdı tepki gösterdiniz, ben üzerine basarak tekrar yazayım: Aşırı spor güzelliğin düşmanı. Hareket şart ama yorulmadan. Ama sizler tembelsiniz kardeşim. Tuvalete bile arabayla gidiyorsunuz. Gençlikte sırtüstü yat, vücut bozulunca da doğru spor salonuna. Spor salonuna düştüyseniz elveda güzellik.

Erkeklerin sorunları daha başka. Evet, gerçi onlar da kısa boylu, ufak tefek, şişko ya da biçimsiz… Lakin bence erkekler için “kendine bakmama” daha büyük sorun. Bayanlar bu konuda bir adım öndeler. Daha temiz daha titizler ve giyimlerine de özen gösteriyorlar. Yani kızlarda ağırlıklı olarak elbisenin altında (sözlerimiz müstehcen olarak algılanmasın, burada bir durum anlatıyoruz) erkeklerde ise elbisenin üstünde sorun var. Hangi salak demişse “En yakışıklı erkek akşam evine kucağında bir ekmek alıp gelendir” somunu kapan erkek oluyor. Ben kız olsam şahsen dişini fırçalamayan erkekle evlenmem!

Erkeklerin zarif ve bakımlı olmaları gerekmiyor gibi toplumda saçma bir anlayış var. Tipi mipi önemli değil, yeter ki erkek olsun. Ahırdaki kara eşek de erkek, tövbe tövbe!

At gibi sarışın Alman kızları ve dalyan gibi Viking erkekleri hayal mi yoksa!

 

 

 

 

 

 

 

 

 
Toplam blog
: 6332
: 653
Kayıt tarihi
: 21.09.08
 
 

Sadece sayfalarda kalan yazılar şaheser olsalar bile önemsiz ve anlamsızdır. İnsanlara ulaşan ve ..