Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

27 Ocak '13

 
Kategori
Futbol
 

Gençlikten "Usta"lığa terfi eden Semih Fenerbahçe'nin kurtarıcısı oldu. Antep 1 Fener 2

Gençlikten "Usta"lığa terfi eden Semih Fenerbahçe'nin kurtarıcısı oldu. Antep 1 Fener 2
 

Fenerbahçe’yi mi, Aykut Kocaman’ı mı anlamak gerçekten zor…

Fenerbahçe Türkiye liginde bu sezon 19 maç oynamış, bu maçlardan 12’sinde maça geride başlamış. Sonraki dakikalarda ise, ha babam, de babam maçı döndürmeye çalışmış. Kimi maçlarda bu dönüşüm olmuş, kimi maçlarda olmamış.

Gelelim Gaziantepspor-Fenerbahçe maçına:

Aykut Kocaman oynanan 4 kupa maçını görmezden gelip, ligin havası başka havalarında(!) yine eskiye döndü. Yani Gençlikten ustalığı terfi eden Semih’i görmezden geldi.

Semih ne zaman görmezden gelinip, kulübeye veya tribüne yolansa Fenerbahçe tökezliyor. Daha geçen hafta Elazığspor ile oynanan maçta, Semih girince oyunun kaderi değişti. Verdiği paslarla, attığı gollerle, yaptığı mücadele ile hem Fenerbahçe’ye katkı yapıyor, hem de göz zevkini okşuyor.

Gaziantep maçına yine yedek başlayan Semih, saha kenarında kahrolurken, haftalardan beri sadece mücadele eden, bir tek olumlu pas atmayan Kuyt’un ve hakemin ortak hatasından Fenerbahçe golü yerken, kulübedeki Semih başını kulübenin duvarlarına vuruyordu(!)

Maçın ilk yarısını yenik kapatan Fenerbahçe, tıpkı Elazığspor maçında olduğu gibi saldırıya geçti. Oyuna ikinci yarının başında giren Semih, Fenerbahçe’yi ateşleyen isim olurken, daha ikinci yarının başında Semih’le yakalanan çok önemli pozisyon Gaziantep kalecisi ve defansının ortaklaşa çabası ile önleniyordu. Bu pozisyonla birlikte   Fenerbahçe gol atarım sinyali verirken,  sahadaki elektriklenme seyirciye de geçti. Nihayet 65 dakikada Mehmet Topal’ın yerlerde sürünürken(!)Sow’a verdiği ve biraz da ofsayt kokan bir pozisyonda Fenerbahçe’nin Sow’la aradığı gol geldi.

Maça bir başka asılmaya başlayan Fenerbahçe, sahada topallayan(!)Mehmet Topal’ın yerine oyuna giren Caner’in de katkılarıyla, Genç Semih’ten “Usta”lığa terfi eden Semih’in zor pozisyonda attığı golle Fenerbahçe maçı 2-1 kazandı.

Kazanılan bu maç, Fenerbahçe’nin deplasman fobisini yenebilir mi?

Önümüzdeki deplasman maçlarına bakarak bu göreceğiz.                           

 
Toplam blog
: 3842
: 3093
Kayıt tarihi
: 23.03.08
 
 

Antalya'da 1956 yılında doğdum. Emekliyim, Üniversite mezunuyum. Evliyim, bir oğlum var Mimar. Gü..