Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

Tarım alanında mantarların da içinde bulunduğu sebze yetiştiriciliği ve tohumculuk konularında araştırma yapmış biriyim. Organik tarım metodlarına göre sebze üretimiyle ilgili uzmanlık tezim bulunmaktadır. Bunlarla birlikte yazılmış bir kitap ve çok sayıda araştırma makalelerinin yanında bir web sitesinde siyasi yazılar ya..

Devamı
 
 

Yazdığım Kategoriler

 
Milliyet Blog Yazarları, Vekil Zammı konusunda , '' Mini Referandum '' yapıyor !..

Milletvekili maaşlarına zam mı? Onların neyi hak ettiler? Hak edene zam verilemz mi? Genel Başanları kaldır dedi kaldırdılar indir dedi indirdiler? Hem vekillerin hepsinin hangi konularda mutabık kaldıklarına bir baksak? Şike!Vekillere zam? Atanamayan öğretmen konusunda anlaşabildiler mi? Emeklilerin durumunu iyileştirme konusunda anlaşabildiler mi? Ya memur maaşlarındaki artışı düzenleyecek yazanın Meclis'den çıkmasında? Tepki koyulmazsa onlar daha çook kendileri çalar kendileri oynarlar..

25 Aralık 2011 22:34
Arap baharının "Arap Kadınları..."

Arap kadınları kendi içlerindeki fırtınaları başka ülkelere özellikle batılı ülkelere gittiklerinde çıkarıyorlar... İran'dan gelenlerin Türkiye'deki hallerine bakılabilir. Bu kadar aşırı baskı ya da dinimizi baskıcı hale sokarak özünden uzaklaştırmak bunlara yol açıyor..

24 Aralık 2011 00:54
Çığlığım içimde kahırlı

Dört cümlede alenen açığa vurulan ve gizlenen anlamlar harika...Aklına sağlık...Bence ise doğan günlerde kaderin değişmiş olması kendinde gizlidir...

18 Aralık 2011 12:28
 
Toplam blog
: 18
: 539
Kayıt tarihi
: 30.03.11