Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

27 Mayıs '10

 
Kategori
Gündelik Yaşam
 

Gerçeğiniz arzu ve isteklerinizdir.

Gerçeğiniz arzu ve isteklerinizdir.
 

Gerçeğiniz Arzu ve İsteklerinizdir.


Beynimizin içinde zihnimizin olduğu söylense de beynimiz zihnin içindedir. Zihnimiz ise bilinç alanının içindedir. Beyin bilgisayarın hardware (üzerinde yazılımın çalıştığı donanım)’i, zihni de software( yazılım)’i dir. Her ikisi de bilgisayarın çalışmasını sağlarlar. Her şey beyinde başlasa da zihnimiz olmadan beyin softwaresizdir demek doğru olmaz. Zihin, beyin varolmadan önce de vardı. Beyin, bilinç kapasitesinin %10-20 sini kullanır. Bilinçaltı ve yüksek bilinç kavramları, bilinci oluşturur. Bilinçaltı, deneyimler ve hatıralar ile ilgili her şeyin başladığı ilk andan beri bulunmaktadır. Bilincin en büyük parçası yüksek bilincinizdir ki; bilinç, yüksek benliğinizin ya da ruhunuzun kaynağını oluşturur. Sezgilerinizin kaynağı budur. Yüksek bilinciniz evrendeki tüm ruhsal kaynaklarla olan bağlantınızdır. Bilinç Alanı, öz varlığınızın, yüksek bilincinizin ruhunuzun evrensel bilgiyi yerleştirdiği yerdir. Bilinç alanı vasıtasıyla ruh, bütün varlıklarla ve eşya ile irtibat kurar. Onun genişliği, ruhun tekâmül kudretiyle aynı yönde, paralel olarak gelişir. Bilinç alanınızı ne kadar sıklık ve yoğunlukla kullanmak isteğiniz çok önemlidir. Oradan gelen işaretlere dikkatinizi vermeyi, farkındalığınızı artırmak bağlantıya geçmek için sorular sormayı seçebilirsiniz. İçinizdeki çoşkunun size yol göstermesine izin vererek yaşam yolunda büyük bir tatmine ulaşmayı seçebilirsiniz.

İşte bu blogta, seçimlerinizi yaparken daha açık ve bağlantıda olmanızı sağlayacak teknik ve bilgilerden bahsediyor olacağım.

Your wish isyour reality
Gerçeğiniz arzu ve isteklerinizdir.
Sibel.

“Hakkın karşına çıkardığı değişimlere direnmek yerine, teslim ol.Bırak hayat sana rağmen değil, seninle beraber aksın."Düzenim bozulur, hayatım alt üst olur" diye endişelenme. Nereden biliyorsun hayatının altının üstünden daha iyi olmayacağını?..” Şems
“Bir şeyin imkansız olduğuna inanırsanız, aklınız bunun neden imkansız olduğunu size ispatlamak üzere çalışmaya başlar. Ama bir şeyi yapabileceğinize inandığınızda, gerçekten inandığınızda, aklınız yapmak üzere çözümler bulma konusunda size yardım etmek için çalışmaya başlar…” Dr. David J. Schwartz.

“Kendi hakiki doğanızı anlamak için doğru anı ve doğru koşulları beklemelisiniz. Zamanı geldiğinde adeta rüyadan uyanır gibi uyanacaksınız. Bulduğunuz şeyin size ait olduğunu ve dışardan bir yerlerden gelmediğini anlayacaksınız …”

 
Toplam blog
: 17
: 840
Kayıt tarihi
: 27.05.10
 
 

Uzun yıllar finans sektöründe ağırlıklı iyileştirme ve geliştirme projelerinin hayata geçirilmesi üz..