Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

30 Eylül '19

 
Kategori
Güncel
 

Gerçek Dostlar Kromozom Saymaz

Geçtiğimiz günlerde sevdiğim bir psikolog arkadaşımın doğum gününe katıldım. Doğum günü sıradan bir doğum günü değildi. Spor dünyasından bir çok isim, ünlü spor psikoloğu Esra Karagöz’ün doğum günü için Mutluluğun Adresi Rehabilitasyon Merkezi’nde özel çocuklarla bir araya geldi. Çocuklar, sporcular ve misafirlerle keyifli vakitler geçirdi. Tüm gün boyunca çocukların mutluluğu yüzlerinden okunuyordu. Böylesine duyarlı olmak, küçük şeylerle büyük mutluluklar paylaşmak hepimize örnek olmalı.

Bu yıl geleneği bozmayarak 5. defa rehabilitasyon merkezinde doğum gününü kutlayan Esra Karagöz, verdiği davetle çocukları ünlü isimlerle bir araya getirerek bir sosyal sorumluluk projesine imza attı.  Davetliler ve rehabilitasyon merkezindeki çocuklar, sporcularla keyifli dakikalar yaşadı. Doğum gününe Türkiye basketbol Federasyonu eski başkanı ve Türkiye milli eski basketbolcusu Harun Erdenay, Eski milli futbolcu Tanju Çolak,  Eski Galatasaray ve milli takım futbolcusu Gökhan Zan, Beşiktaş yönetim kurulu üyesi Melih Aydoğdu, Galatasaray Spor Klübü basketbol takımı sponsoru Mehmet Ayan, Başakşehir Spor medya ve iletişim sorumlusu Coşkun Gülbahar, Lig radyo genel yayın yönetmeni ve spor yorumcusu Mehmet Ayan, İtü Spor Klübü genel menajeri Ertaç Çubukçu, Galatasaray Spor Klübü sponsoru Nihat Kırmızı, eski Türkiye güzeli Tuğçe Aral ve daha bir çok ünlü isim katıldı. 

Davetliler bu özel günde, Esra Karagöz'ü çok sevdiklerini ve bu özel çocuklarla biraraya getirdiği için kendisine çok teşekkür ettiklerini söyleyerek rehabilitasyon merkezinden ayrıldılar. Geriye doğum gününden renkli görüntüler kaldı. Gerçek dostlar kromozom saymaz...

 

 
Toplam blog
: 26
: 36
Kayıt tarihi
: 22.04.19
 
 

İstanbul Üniversitesi Gazetecilik mezunu. Gazeteci-Köşe Yazarı.   ..