Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

30 Mart '11

 
Kategori
Güncel
 

Gerçek Kürtler, BDP ve PKK'ya müsaade etmeyecek!...

Gerçek Kürtler, BDP ve PKK'ya müsaade etmeyecek!...
 

güneş-29.03.2011,salı


Bu BDP; Terör Örgütü PKK'nın, tamâmen ''ÖN BAHÇESİ'' olarak çalışmaktan çekinmiyor atık. Dış güçlerin desteği ile kurdurtulup, Türki'ye'nin bölünmesi için bugüne kadar hep, Ülke'de kan ve gözyaşı akıtmanın tek adresi olan PKK ile, alenen, otak çalışıyorlar artık. 

Devlet; bu Hükümet zamanında Kürt kardeşlerimiz lehine, bir çok reform yaptı. Daha da yapacağa benziyor. 

Daha evvelki yazılarımda da ifâde etmiştim; ''Bunlar, kürt kardeşlerimizin tamamını temsil etmiyorlar. Ellerinden bütün kozlar bir bir alınmaya başlanınca, yapacakları bir şey kalmayınca, işi, açık açık terörizme çeviriyorlar...'' diye. 

Birkaç gün evvel, bâzı BDP Milletvekillerinin yaptıklarını hep birlikte gördük.
Şimdi de, eski Milletvekilleri'nden Ahmet Türk te; ''Bugün Tunus, Libya ve Mısır'da özgürlük çığlıkları yükseliyor. İnanın bizim haykırışımız, daha büyük olacaktır...'' (güneş-29.03.2011, salı) diyerek açık açık tehdit savurdu... 

Çok merak ediyorum inanın; '' Kürtlerin hakları, Kürtlerin hakları...''!.. Ne'dir bu haklar Allah aşkına?!.. 

Fikir Özgürlüğü ise, hepimize lâzım. Sonuna kadar destekliyoruz!... 

İnsan haklarının tamamı ise, hepimize lâzım değil mi?...Sonuna kadar destekliyoruz!... Yıllardır biz de bunlar için mücâdele veriyoruz... 

Hiç kusura bakılmasın, bu tehditleri savuranlar, yıllardır bu vatanı bölme arzusu ile yanıp tutuşanlala aynı saflarda yer almaktadılar. 

Ergenekon soruştumalarından da anlıyoruz ki, bugüne kadar kürt-türk, alevi-sünni, sağcı-solcu vs... diye birtakım ayrımcılıklarla, bu milleti birbirine düşürmek isteyenlerin, yapmak istediklerine âlet olmaktır bütün bunlar. 

Herşey toplumun gözü önünde cereyan etmektedir.
Ben inanıyorum ki, bu milletin mozayiğini bozmak isteyenler, yılladır başaramadıklarını, bundan sonra da başaramayacaklar. 

Bu vatan'ın Çerkezi, Abazası, Lazı, Alevisi, Sünnisi veTürkü gibi; gerçek sahipleri olan, vatanperver Kürt kardeşlerimiz de, buna müsaade etmeyecekler... 

Sağlık ve Muhabbetle 

30.03.2011, çarşamba
Bektaş Azizoğlu
İSTANBUL 

 
Toplam blog
: 344
: 580
Kayıt tarihi
: 24.11.07
 
 

İlkokul'u Düzce'nin Gölyaka İlçesi, Açmaköy'ünde bitirdikten sonra, Ortaokul'u Gölyaka'da okuyup,..