Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

06 Eylül '07

     
    Kategori
    Ben Bildiriyorum
     

    Gerçek mucize bizim

    Gerçek mucize bizim
     

    Uyan ! Aslında bu kadar zor değil. Sabah erken kalkmalı ve yola koyulmalı, otobüs bekle gelir elbet. Doluda olsa sana yer olur elbet . Fazla itişip kakışma otobüs içi trafiği sıkıştırma. Türk önde Türk ileri. İlerleyin arkaya doğru. Nedeni bu. Türk insanı ilerliyor geriye doğru. Eskiden otobüse arkadan binilir ve öne gidilirdi; ilerlerdik ama öne doğru şimdi ilerliyoruz geriye doğru.

    Mehter marşı ile giderdik daha eskiden, iki ilei bir geri, gene iyi idi şimdikinden. Fakat alışmışız buna bilmeden, Avrupa'nın kapı önüne geldik fakat aklımız Asya'da, Avrupa yazıyor bizi hep arka sayfada. Niye dert ediyoruz bağırıyoruz duy sesimizi. Bir kerede sen dinle fışkırıyor ruhi mücerret gibi şehit atanın sesleri.

    Aval, aval bak televizyona ayakta uyu, geleceğine ipotek koyuyor çaktırmadan arkandan kazıyorlar kuyu. Her gün yazıyor kabus dolu yazılar, kimse hatırlatmıyor sana vatanın dört bir yanı doldu fabrikalar.

    Manda kabul etmedik etmeyiz bazıları gibi .Japon mucizesi imiş onlar öndeymiş sanıyorsun geri kaldık. Fazla gitme geri sor babana 25 sene önce evde bütün eşya hepsi ananın getirdiği çeyiz sandık. Şimdi her yerde arabalar evler, hanlar, hamamlar nereden nereye geldi cumhuriyetimiz bilmeni istemiyor düşmanlık yapan korkaklar.

    Kağnılarla yalın ayak gezerdik 80 sene önce. Şimdi kalmadı nerdeyse arkası yamalı kimse. Olacak tabii fakirimiz zenginimiz, şanlı tarihe zaferlere sahip 1000 yıldır bu topraklarda yasayan yüce Türk milletiyiz.
    Ne mutlu Türküm diyene.

     
    Toplam blog
    : 1
    : 190
    Kayıt tarihi
    : 15.08.07
     
     

    Müzik çalısmaları yapıyorum. Gitar çalmayı çok severim. Balık avına gitmek te hobilerim arasında yer..