Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

13 Aralık '08

 
Kategori
Güncel
 

Gerçek yaşı söylememek

Gerçek yaşı söylememek
 

Yaş hakkında soru sorulduğunda ne hissediyorsunuz? Gerçek yaşınızı gizliyor musunuz?

Nedense hemcinslerimin yaşları hakkında yalan söylediği, affedersiniz gizlediği, söylenir hep ama sanırım karşı cinsin de bu konuda benzer olduğu söylemek yanlış mı?

Genç yaşlarda iken özellikle belli yaşlarda kişilerin girebileceği barlara vs gitme durumunda nedense herkes yaşını büyük söyler. Ama evlenme vs anında nedense yaşlar gizlenir..

Bir arkadaşım vardı. Aralık ayının sonuna doğru doğduğu için kendini hep bir sonra doğmuş kabul edip bir yaş küçük söylerdi yaşını. Ya kendini özellikle sanal alemde gerçek yaşından küçük beyan edenlere ne demeli... AMAN KİMSE ALINMASIN !

Büyük sevinçle yeni yılla bir yıl daha yaşlanmamızı kutluyoruz. Biraz tezat değil mi?

Yaş hakkında yalan söylemek yaşın ne olduğunu unuttuğunuz için affedilir diyordu bugünkü takvim yaprağım.

Kendi adıma yaşım hakkında yalan söylemek gereğini hiç duymadım. Yaşlanan vücut ve bereberinde gelen sağlık sorunları nasıl olsa ortada.

YOOO... ben estetik yaptırırım. Botokslar ne güne duruyor diyebilirsiniz. Ancak gazetelerde zaman zaman estetik ameliyatı uğruna canından olanların haberlerini unutmamak gerekir. Estetik ameliyatı için ödenen servet ...

Yaşımızı gizleyebiliriz ama vücüdumuz ve özellikle yaşlandıkça beyinde işlevini yitiren hücrelerin neden olduğu unutkanlık bizi ele vermeyecek mi?

Yanlışşam düzeltin lütfen. ELLERİMİZ gerçek yaşımızı yansıtan organımız diye okumuştum bir zamanlar. Sanırım estetik ameliyatı orada pek işe yaramıyormuş.

Kendimce başkasına muhtaç olmadan hangi yaşta olursa olsun yaşamak güzel... Önemli olan o yaşın güzelliğini bulabilmek.

Bu ülkede insanlar yaşli denilmekten hoşlanmıyorlar. Bir Çinli arkadaşım aslında kendi ülkesinde yaşliliğın bir erdem olduğunu ve yaşlı kelimesi için kullanılan Çin alfabesindeki harflerin anlamlı olduğunu söylemişti. Saygıya değer anlamına geliyormuş.

Sağlıklı olup sevdiklerimizle yaşlanmamız dileğiyle ...

Saygılarımla.

 
Toplam blog
: 397
: 1111
Kayıt tarihi
: 16.05.07
 
 

1955 Niğde doğumluyum. Ancak Japonya'ya gelene kadar yaşantımın büyük bir bölümü Ankara'da geçti. Ka..