Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

1977 yılında İstanbul'da doğdu, zamanının getirdiği bir çok avantajı değerlendirdi. Sokakta oynadı, pikniğe gitti, uçurtması oldu, dizlerinde ve dirseklerinde yaralara sahip oldu. Çocuk oldu, genç oldu ve büyüdü. Eğitiminin büyük bir çoğunluğunu İstanbulda tamamladı. İstanbul'u sevdi ve hiç terketmeyi düşünmedi. 1996 yılına k..

Devamı
 
 

Yazdığım Kategoriler

 
Kenan Evren kadar demokrat olamamak...

Son devir teslimde kapılar kapalıysa Ahmet Necdet Sezer'in mutlaka bildiği bir şey vardır. Kenan Evren ve Demokrasi derseniz ben size yapmayın derim. Ben bu partiye oy vermedim vermemde ve Cumhurbaşkanı seçimi neredeyse tekelde oldu. Demokrasi sandıklara bakılırsa var evet halk seçmiştir itirazım yok ve fakat ben bu partiye ve onun düşünce tarzına son nefesime kadar muhalefet kalacağım, u seçen kadar seçmeyeninde hakkı. Neden mi? DEMOKRASİ yüzünden. Ben Kenan Evrenden daha demokrat olduğumu düşünüyorum, belki ressam değilim fakat demokratım bu yüzden muhalefet hakkım. Bu duruma yeterince açıklamayı Atamızın Gençliğe Hitabesi vermektedir lütfen okuyunuz.

31 Ağustos 2007 01:15
Sil baştan

Bu filmi birkaç kez seyrettim hatta aynı başlıkla birde yazım var eğer merak ederseniz http://blog.milliyet.com.tr/Blog.aspx?BlogNo=34705 adresinde. Bende çok düşündüm bu konuyu ve sanırım bu da bilimin açıklayamadığı gizlerden sanırm. Milliyet Blog'a hoşgeldiniz. Sağlıcakla kalın.

04 Ağustos 2007 00:18
Nasıl blog yazılır? (Ig Nobel'i alacak araştırma tezim)

sarmış insanları bir endişe amman ha okunmassa sıkıntı basıyor diye.. rahat olmak lazım..! zaten bir gelir endişesi bir reklam olayı söz konusu değil deftere, web'e yazacağımızı buraya yazıyoruz. Stres yapmamak lazım. Tabi bazı formatlara uymak gerekli en azından okuyanlara karşı bir jest olur. Bu formatları hatırlattığınız için teşekkürler. Sağlıcakla kalın...

13 Nisan 2007 14:29
 
Toplam blog
: 99
: 2370
Kayıt tarihi
: 25.03.07