Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

20 Mayıs '22

 
Kategori
Müzik
 

Geri dönüş albümü

Nilüfer'i hepimiz özledik değil mi? Evet dediğinizi duyar gibiyim. Efsane isimlerin yılmadan üretmelerine bayılıyorum. Ben yapacağımı yaptım artık yeter dedikleri zamanlarda oldu ama bir dönemdi geçti gitti. Son çalışmasını 2016 yılında 'Yine Yeni Yeniden' isimli nostaljik albümünü yayınladıktan sonra epeyce sesini duyamamıştık.
 
Ama şimdilerde Nilüfer Prodüksiyon etiketi ile yayınlanan 'Kendine Bi’ Şans Ver' isimli albümünü geçtiğimiz hafta yayınladı. 5 yeni şarkı, 1 versiyon oluşan çalışmayla Nilüfer yeniden sevenleriyle hasret giderdi. Sözleri Gülşen Karatoprak, müziği Volga Tamöz ve Gülsen Karatoprak imzalı ‘Boşver’ isimli şarkının düzenlemesi ise yine Volga Tamöz tarafından yapılmış. Şarkıya çekilen ve güzelliğinden hiç bir şey kaybetmemiş Nilüfer’i doya doya izlediğimiz video klibin yönetmenliğini ise Murat Joker üstlenmiş. Tam da yaza geçiş döneminde cıvıl cıvıl beklediğimiz bir iş olmuş. Umarım Nilüfer'i bol bol dinlemeye devam ederiz.
 
 
Yeni albüm öncesi yeni şarkı
 
Tan Taşçı, önümüzdeki günlerde yayınlanması beklenen 'Sende De Benden Var' isimli yeni albümünden ilk teklisi 'Gayrı'yı geçtiğimiz hafta yayınladı. Sözü ve müziği kendisine, düzenlemesi Başkanlar Orkestrası'ndan Atakan Arslan imzası taşıyan şarkı, tam da Tan'dan beklediğimiz bir iş olmuş. 
 
Sanatçının bir süredir yaşadığı Bodrum'da gerçekleştirilen çekimlerde klibin hikayesinin çekildiği ev tüm önlemler alınarak, kontrollü bir şekilde ateşe verildi. Klipte geçtiğimiz yaz yangından dolayı zarar gören Çökertme ve civarındaki ormanlar da dikkat çekiyor. Taşçı, şu sıralar geçtiğimiz yıl damgasını vurduğu Harbiye Açıkhava konser serisine başladı. 
 
 
Bu festival kaçmaz
 
Elektronik müziğin önemli isimleri, sanat, gastronomi, moda ve doğanın büyülü ortamının bir araya gelmesiyle düzenlenecek fazlasıyla renkli ve eğlenceli bir festival haberi veriyorum. 
19 ile 22 Mayıs tarihleri arasında Göcek’te gerçekleşecek olan Isle of Escape; Göcek’in insanın etkileyen koylarında, sadece festival katılımcılarının giriş sağlayabileceği özel bir ada olan Fimi Island’da gerçekleşecek. 
 
 
furkancanhazar@gmail.com
 
 
Toplam blog
: 140
: 151
Kayıt tarihi
: 20.08.16
 
 

Popular Culture ..