Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

19 Mart '17

     
    Kategori
    Gezi Rehberleri
     

    Gezerken yanınızda bulunması gereken bir uygulama

    Gezerken yanınızda bulunması gereken bir uygulama
     

    Türkiye Gezi Rehberi


    Gezmeyi seviyorum diyenler için mükemmel bir uygulama ‘’Türkiye Gezi Rehberi‘’
     
    Her insan günlük hayatta yaşadığı sıkıntılardan, iş ortamında karşılaştığı zorluklardan bir nebze olsun kaçıp kafasını dinlemek ister. Bunu yapmanın en iyi yolu ise eşiniz, aileniz, arkadaşlarınız yada kendi başınıza gezmek güzel bir tatil yapmaktır. Ama tek bir sorun var nereye ve nasıl gitmeliyim ?
     
    İşte tam burada çok başarılı bir uygulama olan Türkiye Gezi Rehberi devreye giriyor ve hayalinizde ki tatili en iyi şekilde planlamanıza yardımcı oluyor.
     
     Türkiye Gezi Rehberi uygulaması ile 81 ile ait gezilip görülebilecek her yer, her an cebinizde. Kişisel tercihlerinize göre gidebileceğiniz mekan önerileri, seçtiğiniz yer hakkında detaylı ulaşım haritası, gidilecek yerin havalimanı, otogar vs. yerlere uzaklığı, tarihçesi ve birçok fotoğrafını kullanıcılarına sunan Türkiye Gezi Rehberi gezi planlarınız ve tatilleriniz de en büyük yardımcınız olacak. Sadece uzun tatil planları için değil hafta sonu tatilinizi gezerek değerlendirmeyi düşünüyor fakat "Abi nereye gitsek yaa yaşadığımız şehire yabancıyız" diyorsanız uygulama yine en yakın rehberiniz oluyor. Yaşadığınız şehirde klişe mekanlardan kurtulup daha önce hiç gezip görmediğiniz yerleri gezip görmeniz için uygulamayı yükleyerek telefonunuza yada tabletinize kurmanız yeterli.
     
    Uygulamanın kullanımına değinirsek oldukça kolay. Bilmediğiniz yerlere gidebilmek için uygulama size Google Harita destekli navigasyon sunması çok daha çekici ve kolay yapıyor. Ayrıca uygulamada dikkatimizi çeken bir özellik daha fark ettik. Hoşumuza giden yerleri kalp butonuna basarak favorilerinize ekleyip tekrar çok rahat bir şekilde bulabiliyorsunuz. Kelimenin tam anlamı ile uygulama muhteşem olmuş. Uygulama geliştirici ise görüşmelerimizde ise yeni sürümünde çok daha gelişmiş özellikler olacağını öğrendik. Merakla bizde bekliyoruz uygulamanın yeni sürümünü.
     
    Toplam blog
    : 1
    : 88
    Kayıt tarihi
    : 19.03.17
     
     

    Merhabalar. İstanbul Yıldız Teknik Üniversitesi Bilgisayar Mühendislik Bölümü Mezunuyum. Kendimi ..