Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 
 

Mahmut Ekrem Muhalefet demokrasiye geliştirir

http://blog.milliyet.com.tr/profilimaspx

20 Kasım '13

 
Kategori
Güncel
 

Gezi ruhu Erdoğan'ın peşini bırakmıyor! ''Ulan hepiniz ordaydınız'' ,

Gezi ruhu Erdoğan'ın peşini bırakmıyor! ''Ulan hepiniz ordaydınız'' ,
 

''Ulan hepiniz ordaydınız''


''Gezi Parkı'' olayları Erdoğan'ın kafasının içini kemirmeye  devam ediyor. Kemirmeye devam edeceğide anlaşılıyor! 

Çünkü;

''Gezi Parkı '' direnişinde 61.T.C Hükümeti'nin Başbakanı olan Erdoğan, olayları bitirmek yerine verdiği beyanatlarla körükledi, sonuçta acı bir bilanço ortaya çıktı. Gencecik fidanlar polisin sıktığı biber gazı, gaz fişeği kapsülü ve aşırı polis gücüyle öldürüldü.

Kimdi bunlar; Ethem Sarısülük, Abdullah Çömert, Ali İsmail Korkmaz, Ahmet Atakan, Mehmet Ayvalıtaş, İrfan Tuna (temizlik işçisi aşırı gazdan), Mustafa Sarı ( Polis memuru, köprüden düşerek) hayatlarını kaybettiler.

Ne uğruna, Taksim Park'ına Topçu Kışlası, AVM yapma, insanların nefes aldığı yeşili yok etme bahasına.

Gece yatıp başınızı yastığa koyduğunuzda, vicdanınızla hesaplaşıyormusunuz acaba sn.Başbakan? Bu insanların ruhu istesenizde, istemesenizde malesef peşinizi bırakmıyacak!

Hiçbir dindarın, müslümanın kabul edemiyeceği ayrımcılığa imza attınız. İşte o nedenledir ki, ''Gezi Ruhu'' her daim rüyalarınızın önünde yer alacaktır.

Netekim, Ahmet Kaya olayınıda ''Gezi Parkı'''na bağladınız!  ''Ulan hepiniz oradaydısınız''!

Başbakan, '' Ödül töreninde Ahmet Kaya'ya saldırdılar. Kimler saldırdı, Gezi Parkında bize saldıranlar kimse onlar saldırdı. Şimdi diyorlar ki ben o sırada tuvaletteydim, ben o sırada dışardaydım. Ulan hepiniz oradaydınız. Kamera kayıtlarında hepinizi görüyoruz. Yalancının mumu yatsıya kadar yanar''. 

Kimler varmış kayıtlarda, Adnan Şenses, İbrahim Tatlıses, Ajda Pekkan, Kadir İnanır, Serdar Ortaç, Mustafa Topaloğlu, Özcan Deniz  gibi sanatçılar ve birkısmıda yukarıdaki fotorafta görülenler.Tuvalette olduğu söylenen kişi  akil adam Kadir İnanır, Şivan Perver'le düet yapan İbarim Tatlıses, Özcan Deniz gibi ''Gezi Parkı'' olaylarıyla ilgisi olmayanlar, hatta bunlar ödül geçesinde olmadıklarınıda söylüyorlar. (Medya) 

''Gezi Ruhu'' Erdoğan'ın peşini bırakmıyor, her olayı ona bağlarken hataları görmüyor veya görmek istemiyor. Ahmet Kaya'yı sahiplenenlerin ve savunanların sadece solcular olduğunu es geçiyor.

Mustafa Kemal Atatürk'ün ruhundan çekinenler, Atatürk adını ağızlarına almayarak, onun kurduğu Cumhuriyet'i dışlıyarak Türk Milleti'nin bağrından silmeye çalışmaları, ne kadar beyhude ise, ''Gezi Ruhu'''ndan da kurtulmalarının o kadar zor olduğunu görüyoruz.

 
Toplam blog
: 147
: 638
Kayıt tarihi
: 13.05.08
 
 

Hızla kirlenen dünyamızda, üstümüze düşen görevi yerine getirmek için çalışmak, gelecek kuşaklara..