Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

02 Ağustos '13

 
Kategori
Ben Bildiriyorum
 

Gezi Ruhu ve T24

Gezi Ruhu ve T24
 

Gezi ruhu sunni bir oluşumdur; Silivre ruhunu kırmak ve zayıflatmak adına sunni oluşturulmuş bir eylemdir.  Sunni olan başlatılmasıdır. Sonradan oraya katılanlar bilinçli veya bilinçsiz manipüle edilmiş kesimlerdir. 

Gezi parkı olayları akıbetinde anladım ki SİLİVRE ruhunun birikmiş tepkilerine ortak olan laik kesimin gazını almak için sunni oluşturulmuş bir olaydır. TGB oyuna geldi , Bdp ve pkk oyunda figürandı...Baş aktörler Akp ve Medyaydı...Akıl okyanus ötesinden verilmişti ecnebiler tarafından !  

Türkiye Gençlik Birliğinin Silivre davetini ret  etmekle kalmayıp basın açıklaması ile Silivride ki davada taraf olan sahte özgürlükçüler Mehmet Haberal  ve diğer aydınlara yapılan adeletsizliğe ORTAKlardır.

http://t24.com.tr/haber/gezi-parki-ruhu-silivriye-gitmeyecek/235795

 

T24 de okuduğum bu haberde Gezi parkının sunni bir oluşum olduğu düşüncem daha bir pekişti. Mesele adelet ve Hukuksa Geziye gelen herkes Silivriye de gelmeli...Hemde Bdp ve pkklılar.

T24' de yayınlanmayan yorumumun neden  olduğu bu blog yazısında size T24 internet bağımsız gazetesi hakkındaki düşüncemi açıklamak istiyorum.

T24 bağımsız gözüken ama KÜrt açılımında bir rol üstlenen bir gazetedir. Anti Tsk ve Atatürkcü olan bu site Kendisi gibi olan tüm  yazarların yazılarına izin verirler. Sağından soluna dinsizinden dinlisine kadar Laik ve uniter düzene karşı olan herkesin yazılarına izin verir; Yeter ki Kürt bölünmesine çanak tutan sözümona özgür ve demokrat yazılar yazsınlar. Tabi ki gözboyamak adına 20 yazıdan biri Ulusalcıların olabilir..

Hasan Cemal ilk geldiğinde hararetle Kürt açılımı yazıları yazmıştı...Şimdilerde Günah çıkarıyor habire Erdoğana yükleniyor T24'de.  YA oyun ya günah çıkarma ama HAsan Cemal T24 yazacağını biliyordu Milliyetten mağdur olarak ayrılırken. 

Adelet ve özgürlük istiyen SAMİMİ aydınları SİLİVREYE BEKLİYORUZ.

 
Toplam blog
: 82
: 437
Kayıt tarihi
: 11.08.09
 
 

İlgi alanlarım muzik. İlk kez Milliyet Blog'da yazı yazmayı deniyorum, daha doğrusu düşüncelerimi..