Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

08 Nisan '08

 
Kategori
Blog
 

Gıcık olsun diye mi yoksa başka bir sebep mi var?

Gıcık olsun diye mi yoksa başka bir sebep mi var?
 

Milliyet Blog Logoları


Emek verip de güzelleştirmeye çalıştığım "MB LOGOSU"nu çoğu arkadaşımız niye kullanmıyor acaba? Beğenmediniz mi, bana gıcık olduğunuzdan mı yoksa bu yazım dikkatinizden mi kaçtı?

3 hafta önce yayınlanan bu yazımı tekrar yayına veriyorum. Dikkatinden kaçan değerli arkadaşlarımız tekrar okusunlar diye. Saygılarımla.

***

16.03.2008 - 13:42

Sevgili Blog Yazarı arkadaşlar,

yorumlarımızda çoğumuz "MB Logosu" kullanma ihtiyacı hissediyoruz.
Siz değerli arkadaşlarımın bilhassa BLOG kategorisinde yayınladığınız yazılarınız için kullandığınız MB logosunun çoğu kez bozuk olduğunu görüyorum. Zira sitedeki logo küçük ve büyütülünce pikselleri bozuluyor. Kopyalayıp, büyütmeye uygun değil.

Kendi web sitemde değişik boyut ve tarzda hazırladığım "Milliyet Blog Logoları"nı sizlerin hizmetine sunmak istiyorum. Üye olmaya gerek kalmadan web siteme girip, ön sayfadaki MB logosunu tıkladığınızda forum bölümünde logoları göreceksiniz. Farenizin sağ tuşunu kaydetmek istediğiniz logonun üzerine tıkladığınızda açılan pencerede "Resmi Farklı Kaydet" satırına da tıklayarak bilgisayarınızdaki bir dosyanıza kaydedin. Gerektiğinde oradan alır kullanırsınız.

Bu çalışmamla sizlere faydalı olmak, Milliyet Gazetesi'nin bu güzel sitesinde de "MB Logosunun" daha kaliteli görüntü vermesini sağlamak istedim.

* Bu arada isteyen arkadaşlar siteye üye olup forumlar açabilir, açılan forumlarda yazabilir ve sitenin sunduğu birçok imkânları değerlendirebilir. LOGO KOPYALAMAK İÇİN SİTEYE ÜYE OLMANIZ GEREKMEZ!

http://www.mustafamumcu.com/

* İsteyen arkadaşlarımız da direkt aşağıdaki linkten "BLOG YAZARLARI İÇİN YAZIM KURALLARI" sayfasına girip kopyalayabilirler. TDK Web sitesinden derledim. Hepimize faydalı bilgiler içeriyor. Güzel Türkçe'mizi daha güzel ve yazım kurallarına uygun kullanmanız için kopyalayıp, sık sık okumanızı tavsiye ederim.

http://mustafamumcu.com/forum/index.php?topic=321.0

Hepinize saygı ve sevgiler.

Mustafa Mumcu, 16. 03. 2008 saat:13:40

Tekrar yayına verme: 08. 04. 2008 / 11:15

 
Toplam blog
: 324
: 2811
Kayıt tarihi
: 10.04.07
 
 

06. 06. 1945 İzmir doğumluyum ve İzmirli olmaktan da gurur duyuyorum. 1968 yılında birkaç yıllığın..