Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

12 Haziran '08

 
Kategori
Deneme
 

Giden adamın kısa hikayesi

Giden adamın kısa hikayesi
 

Buz kesmişti havayı.. O kadar ki, sanki sesleri bile dondurmuştu. Çıt çıkmıyordu , binlerce karışmış sesin dolaştığı o sokaklarda. Ve adam gecede sadece ayak izlerini bırakarak yürüyordu, emin adımlarla. Karar vermişti çünkü yapacaklarına o gece. O kadar emin bir karardı ki bu yürümesine bile yansımıştı. Gidecekti evet artık sevdiğine karar verdiği , onlarca kere kırdığı , bir türlü beceremediği ilişkisine gidip...

- Artık eminim senden , benden , bizden... diyecekti.

Ve tabii kadın , buna çok sevinip verdiği bütün emeklere , alamadığı bütün değerlere kavuşacaktı.

Bir çiçek mi alsam diye geçirdi aklından adam. Nede olsa bu sefer bir hafta olmuştu terkedeli. Diğerlerine göre çok daha uzundu bu. Ama bu karda hiçkimse çiçek satmıyordu. Hiçbişey düşünmeden , dahada hızlı yürümeye başladı kadının evine yaklaştıkça hızlandı. Tam sokağın başına gelmişken , soğuktan kapşonuna sakladığı ve yere baktığı gözleriyle tam önünde açmış bir kardelen gördü. Yüzündeki gülümsemesiyle dondu kaldı.

-İşte bu tam ikimize göre.. karlara inat açabilmiş bir çiçek.

dedi. Almak için hızlı ama incitmeden koparmak için dikkatli bir şekilde eğildi.

Ve tam o sırada sokakta bir kahkaha sesi patladı. Artık dönmeye karar verdiği kadın başka bir adamla sarmaş dolaş , öpüşüyordu , şakalaşıyordu... Ve şimdiye kadar kadını hiç böyle mutlu ve böylesine güzel görmememişti. dizlerinin üstüne yığıldığında o güzel kardelenide ezmişti adam. Bir anda ne kadar çok şeyi öldürdüğünü kendi gözleriyle gördü..

Veee, geç fark etmenin ağırlığını sırtına aldı , o ağırlık adamıda kırdı...
Kardelenden özür diledi..
Kadına hiçbirşey söylemedi...
 
Toplam blog
: 27
: 776
Kayıt tarihi
: 19.05.08
 
 

Mart ayının 20'sinde doğmuşum... Ve gerçekten çok yağmur yağıyormuş hani hikaye başlangıçları gibi....