Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

24 Mayıs '19

 
Kategori
Deneme
 

Gideyim

Kuş kanadı misali kalem olsa söz olmaz benim yarim. Gecenin karanlığı üstüme örtülse kapatmaz kanayan yaramı. Çöllerin üstünde yağmur yağsa leylam çıkmaz karşıma. istediğim bir yar, merhem olmaz gönül yarama.
 
Bu gece hüzün var yine semada. Göz görmez, el tutmaz, ses duymaz olur uzaklarda. Sen yoksun, sevda yok yüreğimde diye gözlerimin feri söner, dilim şişer sana söyleyemediklerimden. Bir gün çıkıp gelirse sevdan sudan çıkmış balık gibi olur yüreğim. çırpınır durur, ya ölür gider bu yürek ya da geri atarsın beni denizlere, yalnızlığıma. Eğer bir gün beni görürsen beni yalnızlığıma geri at ki yine içimde olan sevdamı öldürme. Bırak alıp başımı gideyim tekrar uzaklara, sevdanın olmadığı yerlere gideyim. Kuş olup gideyim, balık olup gideyim, rüzgar olup gideyim, dalga olup kıyıya vurayım. Gecenin karanlığında kaybolayım. 
 
Sana varmadan gideyim, sevdan olmadan, sen olmadan. Seni bulamadan, sana rağmen, sevdana rağmen gideyim. Gözlerimden damla damla attığım gibi gideyim. Kader acıtır ya kadere  inat ansızın gidivereyim.  

 

 
Toplam blog
: 37
: 433
Kayıt tarihi
: 30.07.10
 
 

Anadolu Üniversitesi İşletme Bölümü mezunuyum.  2006 yılından itibaren memur olarak görev yapmakt..