Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

23 Nisan '12

 
Kategori
Ben Bildiriyorum
 

Girişimcilere hibe kredi desteği

Girişimcilere hibe kredi desteği
 

girişimci


Ülkemizde binlerce yeni fikri olan girişimci insanlar var. Hem arkadaş çevremde hem de sanal ortamda o kadar iyi iş fikirleri duyuyorum ki takdir etmeemek elde değil. Ancak ortada bir sorun var. İyi iş fikirleri olan girişimciler, fikirlerini gerçekleştirme konusunda ciddi bir sıkıntı yaşıyorlar. Hem maddi açıdan hem de manevi açıdan destek alamamaları negatif bir durum yaratıyor. Kimse de gel kardeşim senin güzel fikrin var diyerek yatırıma kalkışacak hali yok. Bu durumda devreye hibe krediler giriyor. Nedir bu hibe krediler?

Hibe krediler, iş fikri olan girişimci insanlara destek sağlamak amacıyla devletin elinde olan bir uygulamadır. Yeni iş fikri olan girişimcilere 27.000 TL destek veriyor. Ayrıca bir işletmesi olan ve işini geliştirmek isteyen insanlara da 50.000 TL desteği var. Lakin bir çok insan hibe kredileri ya duymamış ya da tam olarak ne olduğunu bilmiyor.

Hibe kredil desteğini duyanlar da bu iş nasıl olur, ne yapılması gerek, nasıl kredi almalıyız, sistem nasıl işliyo gibi bir çok soru işaretleri arasında boğuluyorlar. Sırf hibe sektörüne yönelik danışmanlık hizmetleri veriliyor. Çünkü girilecek borç miktarı önemli bir miktar. İnsanlar sistemi a'dan z'ye bilmek istiyorlar. Ancak hibe kredilere yönelik danışmanlık hizmetleri 2000 TL civarında komisyon ücreti alıyorlar. Bu önemli bir mebla. Ancak bunun yerine hibe krediler konusunda uzman bir ekip tarafından oluşturulmuş rehber var. Hibe ve Kredi Danışmanlık Rehberi. Bu rehber sayesinde eğer iş fikriniz varsa güzel bir iş kurabilirsiniz.

 
Toplam blog
: 77
: 1884
Kayıt tarihi
: 23.01.12
 
 

Kendimi anlatmayı pek sevmem. Çünkü insanın kendinden bahsetmesi siyasetçi olmak ya da siyaset ko..