Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

23 Eylül '07

 
Kategori
Psikoloji
 

Gitmek gerekir bazen

Gitmek gerekir bazen
 

Gitme zamanıdır şimdi. Kulağımda gidiş anının çanları çalıyor kaç gündür. Hızla akıp gidiyor zaman. Giderek yaklaşıyor ayrılık zamanı .Her gidiş bir ayrılığa gebedir. Belki bir hasrete, belki bir daha hiç görmemeye, belki zamanla unutup bitirmeye herşeyi.

Sessizdir vedanız, konuşmadan, tartışmadan, sözcükleri askıda bırakarak gidersiniz. Sarılışlar, dokunuşlar yoktur. Uzak ve mesafeli durursunuz. İçinizdeki çağlayan gözyaşlarına inat gülümsersiniz giderken. Yüreğiniz arkada kalsa bile, siz bakmadan ardınıza gidersiniz.

Mutlu görünürsünüz ama ne kadar acılı olduğunuzu bir siz bilirsiniz.''Elveda''dır bu gidişin adı. Bir daha asla kesişmeyecektir yolunuz. Bugün bitmiştir herşey. Artık iki yabancısınızdır birbirinize.G üzel olan herşey mazide kalmıştır ve unutulacaktır. Unutulacak ve unutacaksınız. Belkide unuttum diyecek dudaklarınız ama hep yaşatacak yüreğiniz onu bir köşesinde.

İstekli bir gidiş değildir bu. İstemeden ama mecbursunuzdur gitmeye. Kaldıkça dahada büyüyen bir hüzün vardır içinizde. Kalmanın bir anlamı olmadığını görürsünüz. Açık bırakarak ardınızda tüm kapıları gidersiniz.

Gönlünüzün kapılarıda açıktır, ardına kadar...
 
Toplam blog
: 71
: 727
Kayıt tarihi
: 14.07.07
 
 

Almanya doğumluyum. Kocaeli'de oturuyorum. Üç yaşında bir oğlum var. Anadolu Üniversitesi Kamu Yönet..