Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

25 Eylül '10

 
Kategori
Aşk - Evlilik
 

Gitmek

Gitmek
 

Gitmek aslında ne zor şeydir, tek kelime, tek bir eylem gibi görünse de aslında o kadar değildir. Bunu sadece gitmek zorunda kalanlar bilirler gizli bir sır gibidir.

Zordur , bir daha geri dönmemek gerekir, dahası geri dönmeyi düşünmemek lazımdır. Hangisi daha zordur? Gitmek mi ? Kalmak mı ? Bir sevgiliye, bir yere yada bir şeye veda etmek aslında hep zor olmuştur. Genelde ayrılıkların başkenti şehrin otogarları olmuştur bazende kavuşmaların.

Bu iki duyguyu gözle görebileceğiniz, hissedebileceğiniz tek yer şehrin otogar kısmıdır. Hüzünlü bir çift göz, sallanan bir el, otobüsün camına yaslanmış bir kafa, derin derin nefes almalar. tipik bir ayrılık sahnesinin olmazsa olmaz özellikleri arasındadır.

Hakkını yememek lazım, bazen o kadar da kötü şey değildir gitmek, acı veren bir sevgiliden ve hüzün kokan bir kentten ayrılmak gibisi yoktur, hele birde geri dönme ihtimali kalmamışsa. Hangisi zordur gitmek mi? Kalmak mı? Bence en zoru arada kalmak, yani ne gidebilmek, nede kalabilmek.

Acı mı istiyorsunuz hayatta alın size kalbinizi sızım sızım sızlatacak bir olgu gidememek, bir nevi ne cennet nede cehennem tam ortasında kalmak. Gidenlerin ardından denilebilecek onlarca söz vardır ve bunların bir çoğu hakaret içermektedir, terk ettiğiniz bir sevgiliyse tabi. Bence denilebilecek en anlamlı söz "Allah gidenleri affetsin" demektir.

Gidenlere selam olsun, kalanlara ise bol bol sabır dilerim, hele birde arada kalanlar var benim gibi bizim içinde denilebilir ki "Allah Kurtarsın."

Saygılarımla

Mavi

 
Toplam blog
: 4
: 246
Kayıt tarihi
: 11.09.07
 
 

Merhaba Ben Samet Mavi 20 yaşındayım öğrenciyim dış politika siyaset ile ilgileniyorum. Ülkemin ..