Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

17 Ağustos '11

 
Kategori
İş Yaşamı - Kariyer
 

Giysileriniz ile karşılanır bilgileriniz ile uğurlanırsınız..

Giysileriniz ile karşılanır bilgileriniz ile uğurlanırsınız..
 

Washa by Selda Eruzun


Hareket eden ve yaşayan her canlı için; görünüşümüzün etkileri çalışma tarzımıza kadar uzanan geniş kapsamlı bir kavramdır. 

Birbirimizle iletişim halindeyken kişisel tarzımız, profesyonellik ve karizma aracılığıyla ikna edilirler. Kişisel imajınız ve giysilerimiz de sizin resminizdir. İnsanlar gördüklerine inanır ve üzerinizde durduk yere bir imaja sahip olamazlar! İster sevin ister sevmeyin, başkalarının gördüğü şey sizin onlara göstermeye yeğlediğiniz şeylerdir. Bu anlamda çok başarılı bir işletmeye veya kuruma sahip olmuş olmanız veyahut yıllık cironuzun ne kadar yüksek olduğunu muhasebecinizden başka kimsenin etkisi alanında değildir ama fiziksel görümünüzü ve üzerinizde ki giysileriniz hergün yüzlerce göz tarafından görülür.. Ve belli bir ölçüye kadar değişmez nitelikte sizin adınıza yorumlar mesajlar verir…. 

İşte tüm bu kavramlarla, moda satın alınabilir bir şeyken, Kurumsal Giysiyi, üniforma veya en eski adıyla personel giysileri işletmeye ait en etkin elçilerden biridir… 

Bir personel giysisi veya üniforma yaptırmaya karar veren bir firma şunu daima anımsamalaıdır ki; 

Tüm işletmelere ait elemanların dış görünüşü profesyonel yaşantınızda her an göz önünde olan, en kolay görünen, yorumlana bilen işletmenin özelliğidir ve en önemli iletişim araçlarınızdan biridir. Çünkü size ait mesajlar içerir ve giysileriniz ile karşılanır bilgileriniz ile uğurlanırsınız.. Firmanıza ait bir kurumsal giysi yaptırmaya karar verdiğinizde, sadece bir giysi seçmekle kalmaz, ?İşletmenizin ruhunu ifade etme şeklinizi İşletmenizin ruhunu ifade etme şeklinizi de ortaya koyarsınız. 

 

 

blog.washa.com.tr/ 

 
Toplam blog
: 24
: 604
Kayıt tarihi
: 08.01.07
 
 

Tekstilci anne, ilaç sektöründe yönetici olan babasının küçük şımarık kızları olarak Şişli'de hay..