Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

14 Temmuz '07

 
Kategori
Psikoloji
 

Gizemli olabilmek

Gizemli olabilmek
 

Bencildi, kimseyi takmaz, canı ne isterse onu yapardı, umursamaz görünmesine rağmen çok düşünceliydi, en ince ayrıntılara takılır, ama üzülse de renk vermezdi.

Ulaşılmaz olmak hoşuna gidiyor olmalıydı, zaten ilgi çekiciydi Allah vergisi bir karizmaya sahip, sert görüntüsünün altında, çok alıngan bir yürek vardı belli ki .

Neden böyleydi, hep çözemediğim bir yanı vardı, ne kadar kaba davransa da vazgeçilmezdi. Kızınca ceza verir, sonra kendi kendine affederdi, sebepsiz tartışmaları vardı kendi içinde yaşadığı ve kimseyle paylaşmadığı, kendini gizemli yapmak mı istiyor yoksa, gerçekten çekingen mi bunu bile çözemedim.

Bazen çok sevecen, bazen de en katı halleri sergilerdi.

Akıllı, zeki, başarılı, yakışıklı, cesur, yardımsever, saygılıydı.

Kendinden ödün vermeyen bir tavrı, kimsenin ayağına gitmeyecek bir gururu, bir erkekten beklenmeyecek kadar kendine saygılı, peşinde onca bayan varken, günümüz tipik erkekleri gibi bi geceden ne çıkar veya ne önemi var ki gönlümü eğlendiriyim demezdi.

Karşısından beklediklerini önce kendisinin tatbik etmesi gerektiğine inanırdı. Yozlaşmış çarpık ilişkileri kınar, bu yüzden de kimseyle birlikte olmazdı.

Tek kişilik yaşamından açtığı tek kapı, internet , bu yolla tanıştığı binlerce kişi ve görünen gerçekler, çarpık ilişkiler, aldatan, aldatılan, kocasından intikam almak için çeşitli yöntemler deneyen kadınlar, bekarlar, evliler, çocuklular, yaşlılar, gençler vardı. Yaptığı analiz de, gördü ki bu dünya ona göre değil, insanlık adına hiçbirşey kalmamış, artık değer yargısı diye bir şey yoktu kimsede, kim kiminle belli değil, uçuk kaçık binbirtürlü görüntü vardı karşısında.

Oysa tek istediği kendisini seven, hürmet gösteren, saygı duyan, kendisine sadık bir eşti, yıllardır bulamadığını, artık hiç aramıyor, tamamen bir vazgeçişti belki de bu ikili ilişkilerden. Ya hep, ya hiç kavramı vardı onda.

Görünen bu kişilik hakkında yapabileceğim yorumlar bundan ibaret.

Belki de onun gibi olmalı her gönülde çiçek olacağına bir gönülde buket olmayı istemek ………

 
Toplam blog
: 16
: 1361
Kayıt tarihi
: 21.03.07
 
 

1993'den beri Antalya'da yaşıyorum. Bilgisayar programcılığı mezunuyum ve şu anda bilgisayar firması..