Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

31 Ocak '17

 
Kategori
Tarih
 

Gizlenen Türk Piramitleri!

Gizlenen Türk Piramitleri!
 

Büyük Beyaz Piramit


Dünya tarih sahnesinde boy göstermiş birçok uygarlık, çeşitli sebeplerle piramitler inşa etmiştirler. Bu uygarlıklardan arda kalan piramitler dünyanın her yanında bulunabilir; Mısır, Orta Amerika, Eski Fransa, Orta Asya, Polinezya, Peru ve tarih öncesi Mississippi Vadisi örnekleri varlıklarını korumaktadırlar. 
 
Mısır'da bulunan aşina olduğumuz piramitler elektrik santraliyken, Maya piramitleri yarı dini yarı astrolojik bazı özellikleri kapsamaktadır. Çin'de 1945'te keşfedilen piramitler ise gizini hala korumaktadır. İlk olarak Amerikalı pilot James Gaussman tarafından gözlenen piramitler, Hindistan tarafından; malzeme taşıyan pilot tarafından da doğrulanmıştır. Gaussman  daha alçak bir irtifaya inerken, çıplak düz bir arazide bulunan parlak devasa bir piramitle karşılaştığını ve tepesinde kristalden yapılmış bir taş bulunduğunu istihbarat raporunda belirtmiştir. Ve rapora "Onu kim inşa etti, neden inşa etti, içinde ne var?" sorularını da eklemiştir. Çin'in Xian kentine 100 kilometrelik bir mesafede irili ufaklı 100 tane piramit bulunmaktadır. Aralarında en büyüğü 300 metre yüksekliğe sahip olan Gaussman'in karşılaştığı, dünyadaki en eski ve en büyük piramit olan Büyük Beyaz Piramit'tir. Piramitlerin keşfiyle beraber Çin hükümeti piramitlerin Tepeleri'ni kesmiş, üzerlerine toprak döktürüp ağaç yetiştirmiştir. Bir süre sonra da bu bölgede araştırma yapmayı tamamen yasaklamıştır. Yapılar hakkında araştırma yapılması yasak olduğu İçin uzun yıllar boyunca birçok iddia ortaya atılmıştır. Bazı Türk araştırmacılar bu yapıların Uygurlar tarafından inşa edildiğini söylemiştir ancak sahip olunun geniş bilgiler ve yapılış tarihi nedeniyle bu iddia geçersizdir. Piramitlerin Çinlilere ait olduğunu savunan araştırmacıların görüşleri ise ; Çin hükümetinin piramitleri örtbas etmesi ve araştırılmaya kapatmasıyla geçerliliğini yitirmiştir.
 
Bir başka teoride ise M.Ö. 70000 yılında batan Kayıp Kıta Mu'dan kurtulanların gelerek bu piramitleri inşaa ettikleri söylenmektedir. Atatürk'ün hazırlattığı ancak tamamlanamayan bir tezde ise Türklerin ana vatanı olarak Kayıp Kıta Mu işaret edilmektedir. Keşfedilen eski Kadim Çin mağara kütüphaneleri tarafından da Mu uygarlığı doğrulanmıştır. Hatta bu kütüphanelerde batan Mu ve Atlantis kıtalarının haritaları da bulunmaktadır. Bu katılardan kurtulanlar ise tarih öncesi Zafer dolu bir çağın kalıntılarını dünyanın farklı köşelerine yaymıştır. Büyük Beyaz Piramit'in içerisinde bulunan mumyalar Mısır hiyerogliflerinin de anlattığı gibi Altay Türkleri tarafından Mısır piramitlerinden yüzlerce yıl önce mumyalanmıştır. Piramitin içerisindeki duvarlarda: "Türkler Güneş'in batmasına yakın zamanlarda orduları ile buralara tekrar gelerek Doğu'ya, Asya'ya ve dünyaya hakim olacaklardır." yazmaktadır.
 
Değerli araştırmacı Oktan Keleş Çin'e bizzat gitmiş, bir çok zorlukla karşılaşmış olmasına rağmen içlerine girmeyi başarmıştır. Duvar yazılarını doğrulamıştır. Piramitlerin içerisinde çekilen fotoğraflarda duvarlarda bulunan ay yıldızlar, kurt başları ve tabletlerde yazılanlarda piramitlerin Türklere ait olduğunu kanıtlar niteliktedir. Piramitler içlerinde bulundurdukları tabletlerle sırlarını insanlıkla paylaşmaya hazır olarak beklemekte olsa bile şu an İçin bu mümkün görülmemektedir.
 
Toplam blog
: 5
: 645
Kayıt tarihi
: 13.01.17
 
 

F4K, gerçek adıyla Kemal Can, Yeditepe Üniversitesi Hukuk Fakültesi öğrenimine müziğe olan tutkusu ..