Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

29 Eylül '10

 
Kategori
Futbol
 

Glasgow Rangers 1-0 Bursaspor

Glasgow Rangers 1-0 Bursaspor
 

Bursaspor için henüz Şampiyonlar Ligi'nde ısınma turları...


Bursaspor, Şampiyonlar Ligi'nde 2.maçına çıktı. Rakibi, ilk maçta Manchester United'la Old Trafford'da berabere kalan Glasgow Rangers'tı.

Bursaspor, maçın genelinde iyi bir görünüm sergiledi. Maçın başlarında belki Rangers daha ataktı ama Bursaspor özellikle 2.yarıda rakibini boğdu. Defansın ve Ivankov'un ortak hatasından, gereksiz bir gol yenildi. Bana sorarsanız, Bursaspor bu maçı alabilecek bir performans sergiledi.

Son vuruşlarda oldukça etkisizdi Bursaspor. Güzel pas yaptılar, rakip sahaya iyi geldiler fakat o son vuruşları bir türlü yapamadılar.

Vederson, atağa daha fazla katılmalı ve kaleyi daha fazla denemeli. Çünkü Vederson'un özellikle ceza sahası dışından beklenmedik mükemmel vuruşları var. Eğer o vuruşları yapabilirse, Bursaspor muhakkak gol veya o pozisyonun devamının getirebileceği gol pozisyonları bulabilecektir.

Bursaspor'un defansı iyi, özellikle Kaptan Ömer defansı iyi toparlıyor. Valencia maçından dersler alınmış. Kendi sahasında Valencia'dan 4 yiyen Bursaspor'la bugün Rangers deplasmanında sadece 1 gol yiyen Bursaspor'u karşılaştırırsak, aradaki farkı görebiliriz. İnanıyorum ki, Bursaspor bu sene grupta sonuncu olsa bile edineceği tecrübeyle ileride katılacağı Avrupa Kupaları mücadelelerinde başarı elde edecektir, hiç olmadı iyi bir futbolla sesini duyuracaktır.

Bursaspor'un bir sonraki rakibi, grubun en güçlü takımı Manchester United... Bu şekilde Manchester United karşısında ne yapılabilir bilinmez fakat Bursaspor en azından pozitif bir futbolla adını duyurabilir. Başarılar Bursaspor.

 
Toplam blog
: 313
: 1350
Kayıt tarihi
: 21.03.07
 
 

1996'nın ilkbaharının dünyaya getirdiği birçok çocuktan biriyim. Milliyet Blog'da yazmaya yaşım h..