Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

03 Haziran '09

 
Kategori
Mizah
 

Global Flipper

Global Flipper
 

Küreselleşme diye diye dilinde tüy kalmamış güzel ülkemde, çevrenize şöyle bir baktığınızda birbirinden farklı insan manzaraları ile karşılaşırsınız. Avrupa Avrupa diye bağırıp durduğumuz şu günlerde en çok göze çarpan insan manzaralarından birisi Global Flipper'lerdir.

Bunlar ile iletişim kurabilmeniz için Tarzancayı ucundan kıyısından bilmeniz gerekiyor. Biliyorsunuz Tarzanca, İngiltere İngilizcesi ile alakası olmayan ve İngilizceden türetilmiş 250 kelimelik bir dil. Güzel ülkemizde bir çok Global Flipper Tarzanca ile yatıp Tarzanca ile kalkar.

Global Flipper'lerin teknoloji ile araları çok iyidir. Kullandıkları teknolojik ürünler çok ileri seviyede olduğu için kullanmakta biraz zorlanırlar ama bundan çok keyif alırlar.

Sosyal bir kişilikleri vardır. Play Station olan cafelerde sık sık onları görebilirsiniz.

Genellikle Tarzanca eğitim veren evrenkentlerde okurlar ve yurtdışında bir restoranda çok rahat garson çağırabilirler. Tarzanca eğitim vermeyen evrenkentlerden mezun olanların vay haline...

Çok kültürlüdürler. Bilmedikleri yabancı yemek ( Fettucino Alfredo gibi) ve yabancı mekan ( Big Chefs gibi) yoktur. Engin yemek kültürü ile yanındakileri kendisine hayran bırakırlar.

Global Flipper'lerin erkek olanlarında askerliğin çok önemli bir yeri vardır. Bilimsel olarak kesinlik kazanmamakla beraber, ömür boyu bu izlenimlerini sevdikleri ile paylaşacakları gibi bir izlenim uyandırıyorlar.

Her konuda bilgi sahibidirler. Toplumsal ve ekonomik konulardaki haberleri kendisinden en hızlı ve en güvenilir şekilde alabilirsiniz.

Bütün bu özelliklerinin yanında en önemlisi keyifli bir karakterleri vardır ve hayatı keyifli kılarlar.

 
Toplam blog
: 177
: 1692
Kayıt tarihi
: 02.11.07
 
 

İlk,Orta ve Lise öğrenimi TED Kolejinde yaptı. Bilgisayar Mühendisliği lisans eğitiminden sonra E..