Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

10 Nisan '11

 
Kategori
Mizah
 

Göbek deliği üzerine notlar

Göbek deliği üzerine notlar
 

Göbek deliği beni tahrik ediyor. Serdar Ortaç yüzünden olacak, nerede göbek deliği görsem zeytin kralı olasım geliyor. 

Bir zamanlar Avrupa’da göbek deliği mahrem sayılıyormuş. İkinci Dünya Savaşı’ndan sonra bikinilerin moda olması ile birlikte göbek deliği de müstehcen sıfatını Sahil Güvenlik dizisindeki Pamela Anderson’un tişörtünü sıyırıp atması gibi sıyırdı ve attı. 

Biraz önce Beyonce dinlerken aklıma göbek deliği geliverdi. Göbek deliğinin sadece kadınlarda olmasını Tanrı’dan rica etmek sapıklık değildir değil mi? Mesela bence Beyonce gibi bir kadın sadece göbek deliğinden oluşabilirdi. 

Peki ya göbek deliği olmayan insanlar? Evet, insanların yüzde 10’unun göbek deliği sahibi olmadığı şeklinde bir istatistikle karşı karşıyayız. Hatta tarihte ve bazı efsanelerde bile göbek deliği olmayan kişiler ve kahramanlar görmek mümkündür. Mesela “Hacivat ve Karagöz Neden Öldürüldü?” adlı güzel filmde Hacivat’ın ve Karagöz’ün göbek deliğinin olmadığı üzerine bazı sahneler görmekteyiz. 

Günümüzde bazı kadınların göbek deliklerine piercing yaptırmaları ise sık görülen bir faaliyet olarak karşımıza çıkmaktadır. İtiraf etmeliyim ki özellikle yılbaşı gecelerinde “İbo Show Yılbaşı Özel” adlı televizyon programında sahneye çıkan dansözlerin göbeğindeki piercingler insanı çok ama çok etkileyebiliyor. Buradan da İbrahim Tatlıses’in de göbek deliğine karşı özel bir tutkusunun olduğunu anlayabiliyoruz. Arkadaş arasında yaptığımız bazı entelektüel tartışmalarda ortaya çıkan “İbrahim Tatlıses’in meşhur ettiği her kadın sahneye çıkmadan önce İbrahim Tatlıses’in yatağından çıkmaktadır” önermesi İbrahim Tatlıses’in “piercingli dansöz fetişisti” olduğu görüşünü desteklemektedir. 

Buraya kadar anlatılan göbek deliği tabi ki bir kadının göbek deliği baz alınarak aktarıldı. Erkeklerin göbek deliğinin olması gerçeği beynimizde “fatal error” mesajı veredursun kendimizi göbek deliğinin sadece kadınlara ait olduğuna inandırmak çok faydalı bir hareket olacaktır. 

Göbek deliği insanın sahip olduğu en önemli parçalardan biridir. En başta insan havuzda ya da küvette sırt üstü pozisyonda dururken vücudunu suda yüzen dünyanın en büyük gemisi olarak tahayyül edip göbek deliğindeki bir çay kaşığı dolusu suyu da gemi de bulunan havuz olarak düşünebilmektedir. Böyle düşünceler insanın hayal dünyasını geliştirirken kişiyi gerçek dünyanın yorgunluğundan kısa süre de olsa uzak tutmaktadır. Bu bakımdan göbek deliği en yararlı insani parçalarımızdan birisi olarak ortaya çıkmaktadır. 

Son zamanlarda artış gösteren “masa süsü verilmiş kadın göbeğinin üzerinden yemek yemek” faaliyeti bir çeşit “estetik” olarak hafızalarımıza kazınmıştır. Fakat bu duruma daha “arabesk” bir gözle baktığımızda olayın göbek deliği çevresinde cereyan etmesi muhtemel görünmektedir. Nitekim arkada çalan Müslüm Gürses şarkısının yanında göbek üzerine konulmuş rakı bardağı, buz, kavun ve beyaz peynir dörtlemesi insanın gözlerini doldurup ağlama ihtiyacını ortaya çıkarabilir. Bu durumda ağlamaya başlayan insan “gözyaşlarını kadının göbek deliği üzerine damlatma” şeklinde bir oyun oynayarak efkarından kurtulup daha mutlu bir insan olarak hayatına devam edebilir. 

Sonuç olarak göbek deliği insanın sahip olduğu en değerli parçalardan biridir. Tıbbın gelişmesi ve insanın düşünce yapısının değişmesiyle birlikte umuyoruz ki erkeklerin göbek deliğine sahip olması tarihe karışacaktır. 

Ne mutlu güzel göbekli kadınlara! 

 
Toplam blog
: 2
: 3736
Kayıt tarihi
: 10.04.11
 
 

Gazi Üniversitesi'nde sakıncalı bir öğrenciyim...