Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

19 Eylül '21

 
Kategori
Müzik
 

Gökçin Çelikiz Narsist Yabancı

80 Neslini Gençlik yıllarına götüren ‘Narsist Yabancı’ yayında
 
Pandemi sürecinde müzikal yolculuğunu takip ettiğim bir isim Gökçin... 
 
‘Narsist Yabancı’ teklisini buluşturdu. Devir elektronik devri, kült arabesk şarkılardan tutun da Anadolu türkülerine her şarkıya bir altyapı ekleyip kolay trend olma çabasına girenlerden farklı olarak 1990’larda dinlediğimiz has Rock’a sahip çıkıyor ve bizi gençlik günlerimize, özgürce eğlendiğimiz festival günlerine götürüyor. Üniversitede okuduğu yıllardan beri çoksesli müziğe ilgi duyan, korolarda yer alıp yurtdışı festivallerde deneyim kazananmış, aynı zamanda repertuarına birçok dilden ve farklı türlerden şarkılar ekleme fırsatı bulmuş.
 
Gökçin, Warşova'da Kosciól Swietego Krzyza, Roma'da Pantheon, İstanbul'da Aya İrini gibi seçkin konser mekanlarında yurtiçi ve yurtdışında değerli müzisyenlerle sahne almış, ilerleyen yıllarda sonrasında söz yazarlığını ve besteciliğini de geliştirmiş ve kendi şarkılarını üretmeye başlamış bir isim.
 
Özellikle son 5 yıldır cover çöplüğüne dönen video ve sosyal media platformlarında, özellikle benim gibi yeni çalışmalara ilgi gösteren müzik severlerin dikkatini çekiyor. 
 
Şarkının sözlerine kulak verdiğinizde ise, hepimizin hayatından gelip geçmiş, hani şu ifadesiz yüzünde ‘sırf sen istiyorsun diye özür diliyorum’ bakışlarını rahatça görebildiğiniz insanlar geliyor aklınıza…
 
Bittiğinde bir süre sessizlik çöküyor üstünüze. Yine de duygusu içime işleyen bir şarkıya sebep olan yaşadığımız bu ortak duyguların içine bizi iten, ilham veren Narsist Yabancılara minnettarız. 
Şarkıyı dinlemek isteyenler, tüm müzik platformlarında bulabilir.
 
Toplam blog
: 2
: 63
Kayıt tarihi
: 19.09.21
 
 

Gazeteci - Yazar ..