Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

1971 yılında Ankara'da doğdum. İzmir'de yaşıyorum. En büyük tutkum FutBol. Ve tabi ki Fut-Bol da bile gizli şifresi bulunan F.B... Fanatik değilim.. Çünkü Fenerbahçeye olan bağımlılığım diğer klüplerle olan rekabetinden değil Fenerbahçe sevgimden geliyor. Yazmayı çok seviyorum. Ve ana temam futbol da olsa müzik, siyaset, ekonomi..

Devamı
 
 

Yazdığım Kategoriler

 
Milli Takıma saldırmanın dayanılmaz hafifliği.

O kadar profesyonelce ve doğru yorumlamışsınız ki, tebrik etmemek elde değil.

24 Haziran 2008 18:20
Bu iki puanı sezon sonunda çok ararız

Bence son 5 dakikada kazanılan bir puanla şampiyon olma ihtimalimiz daha fazla. Bu oyuncuların mağlubiyeti kabullenmeme istekleridir. Bu maçta eleştirilmesi gereken FB tribünleridir.

15 Ocak 2008 11:27
Kuralardan sonra kupalar!

Sayın Tamer Bey; UEFA 'nın sistemine göre puanlama biraz farklı oluyor. Yani bir galibiyet için şampiyonlar liginde ya da UEFA liginde puan hanenize 3 puan yazılırken, maalesef bunun ülke puanınıza etkisi 3 olmuyor. Galibiyet için 2 puan, beraberlik için de 1 puan veriliyor. ayrıca bu puanların ülke puanınıza etkisi de Avrupa Kupalarına katılan takım sayısına göre değişiyor. Örneğin bu sene biz 4 takımla kupalarda temsil edildiğimiz için takımlarımızın kazandığı her puan 4 e bölünerek ülke puanımıza ekleniyor. UEFA da puanlama sistemini açıklayan www.gonpost.com adresli sitemde açıklayıcı bilgiler mevcut. Araştırmayı seviyorsanız tavsiye derim. saygılarımla

16 Ekim 2007 18:37
 
Toplam blog
: 85
: 1006
Kayıt tarihi
: 09.06.06