Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

24 Nisan '13

 
Kategori
Müzik
 

Gökhan Özen'in Milyoner'i

Gökhan Özen'in Milyoner'i
 

Milliyet Blog'da Duru Deniz olarak açtığım sayfam da ilk olarak bir TV dizi olan Kanıt hakkında yazmıştım. Bugün ise müzikten söz etmek istiyorum. Son haftaların bence en iyi albünlerinden biri olan "Gökhan Özen"in "Milyoner" albümü'nden. Gökhan Özen zaten benim yıllardır takip ettiğim ve beğendiğim bir şarkıcıdır ve bu son albümüyle de yine beğenimi kazandı açıkaçası.

Albüm çıkalı yaklaşık bir ay kadar oluyor ve öne çıkan şarkılarda artık belli oldu. Her albümünden güzel hit'ler çıkaran Gökhan Özen'in bu albümünden en öne çıkan şarkı "İki Yeni Yabancı" oldu. İki Yeni Yabancı( bu yazıyı yazarken fon müziği olarak dinlemekteyim bu arada) hani derler ya böyle damar hem de aslında çok naif bir şarkı gibi geliyor bana. Gökhan'ın o "öyle bir kırıldı ki yüreğim" dediği cümlede kendi kalp kırıklıklarını anımsıyor insan. Öylesine içten olmuş yani.

"Ne Farkeder" şarksında ise "Ağlamak güzeldir diyor bak Sezen" cümlesinde oturup ağlayasın geliyor. O da öyle içten yazılmış ve söylenmiş yani. Albümün bir diğer hit şarkısı bence "Gelemem" Şimdilik "iki yeni yabancı" ve "ne farkeder" kadar ön planda değil ama yavaştan gelip zirveye de oturabilir. 

Hep duygusal şarkılardan söz ettim. Albümde haraketli olarak en iyi şarkı klibi ekranlarda dönen "Budala" kesinlikle. Müziği ritmik, kıpır kıpır, eğlenceli. Klibi de tam eski Türk filmleri kıvamında (her ne kadar yabancı bir klipten esinlenilmiş olsada ki Gökhan Özen'de bunu açıkça belirtti zaten hala çalıntı diyenler var.) Klip bana eski türk filmlerini çağrıştırıyor.

"Milyoner" ve "En Aşk En Çok Bize Yakıştı" şarkıları da çok başarılı bence. Aşk En Çok Bize Yakıştı bence yazın en çok çalınan şarkılarından birisi olabilir.  Plajlarda bol bol dinleriz artık.

Gelelim albümün bence en romantik şarkısına. "Seni Seviyorum" Gökhan'ın katıldığı bir radyo programında vurgulandığı gibi düğünlerin yeni şarkısı olabilir bence. Güzel şarkı. 

Kısacası güzel bir albüm olmuş. Tebrik ediyor başarıların devamını diliyorum Gökhan'ın. Hem bir blog yazarı hem de hayranı olarak.

Gökhan Özen takdir ettiğim bir diğer yönüde kariyerinin başında yaşadığı talihsiz olaylara rağmen bugün hala ayakta kalabilmesi.Belki o da zamanında hatalar yaptı, belki bazı şeyleri de reklam olsun diye yaptı ama şuan gayet sansasyondan uzak düzgün bir hayat yaşıyor. Düzgün giden bir evliliği ve çok şirin olduğuna emin olduğum bir bebeği var. Eşi Selen Sevigen Özen'de çok tatlı bir bayan.Zarif ve şirin bir insan. Selen Sevigen'i yada artık Özen demek gerekir Türkmax'ta "Gala" programından tanıyanlar vardır. Sinema hakkında bir programdı ve programın sonunda eski filmlerin şarkılarını okuyordu Selen. Onunda sesi gayet güzeldi.  Bir albüm yapmayı düşünür mü acaba o da? Hazır yapım şirketi de kurmuşken bekleriz kendisin de böyle bir şey aslında.

Kurdukları yapım şirketinin yeni dizi projeleri olduğunu belirtti Gökhan Özen katıldığı radyo programında. 2011 yılında da ilk dizi projeleri yayınlanmıştı. "Yıldız Masalı" Galiba Gökhan'a burda biraz eleştiri yapacağım. Aslında güzel öyküsü olan bir diziydi ama nedense senaryoyu akıcı hale getiremediler. İşler her bölümde biraz daha sıkıcı olmaya başladı. belki de bu nedenle final yapmadan bitmek zorunda kaldı. Hoş kanal da maddi zorluklar yaşıyormuş demekki ki yakın zamanda kapandı zaten.  Neyse o ilkti nazar boncuğu olsun diyelim. Umarım, bundan sonraki projeleri çok başarılı olur.

Heyecanla beklemekteyiz p projeleri de...

 
Toplam blog
: 23
: 4537
Kayıt tarihi
: 01.03.13
 
 

Gazetecilik/ Radyo Tv alanlarında eğitim aldım. Şu an aktif olarak çalışmamaktayım. Ancak dizigaz..