Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

10 Ağustos '18

 
Kategori
Astroloji
 

Gökyüzünde Kusursuz Fırtına: Retrolar ve Sert Görünümler Eşliğinde Bir Aslan Güneş Tutulması

Gökyüzünde Kusursuz Fırtına: Retrolar ve Sert Görünümler Eşliğinde Bir Aslan Güneş Tutulması
 

Plüton, Neptün, Uranüs, Saturn, Mars, Merkür retro/geri hareket yapıyorken ve 4 sabit burçta da gezegen yerleşimi ve kare konumlanma varken ilerlemeye çalışmak şiddetli fırtına olan okyanusta dalgaya karşı yüzmek gibi bir şey. 
 
Halletmeniz gereken geriye dönük karmik bağlantılarınız için son bir zorlama belki... Güneş Tutulmaları güçlü Yeniaylardır ve gelecek ile yeni olanla ilgilidir. Yani Aslan Güneş tutulması bu retrolar içinde bir yeni oluşturma potansiyeli taşıyor. Bu yen bu kadar retro eşliğinde büyük oranda ya sizin geçmiş halinizle ilgili ve onun devamı niteliğinde bir yeni olabilir ya da geçmiş ilişkileriniz ile ilgili eskinin içinde oluşacak bir yeni. Bunun dışında geçmiş ile gelecek de birbiri ile çarpışabilir. Bu süreçte belirsiz durumlar önünüzde dalga gibi set çeker ve dalganın ardındaki güneşi göremeyebilirsiniz. Eskinin yeni devamı ya da fırtına geçene kadar beklemede kalmayı tercih edilen durumlar ya da yeniyi başlatmaya çalışma şeklinde zorlamalar olabilir. 

Daha kesin ve sağlam bir zamanlama için özellikle Merkür, Mars ve Saturn Retrolarının bitişlerini takip etmek gerekiyor. Merkür 19 Ağustos Aslan'da , Mars 27 Ağustos Oğlak'ta, Saturn 6 Eylül Oğlak'ta direkt harekete dönecekler. 

Burada karar sizin. Aslan'ın ve Güneş'in mesajı özvarlığını ne mutlu edecekse onu yap, onun üzerine git şeklindedir. Aslan risk demektir, cesaret demektir, girişim demektir, kendini ortaya koymak, sahneye çıkmak demektir. Geçmişle bağlantılı olarak da değerlendirme yapabilirsiniz; Bir şeyi her ne ise bu Yeteri kadar denediniz mi? Yeteri kadar istediniz mi? Ya da gerçekten ne kadar istiyorsunuz? Dalgalar ve fırtına varken buna karar verebilir misiniz? Yoksa dalganın geçmesini mi beklemelisiniz? Bu sorular olabilir aklınızda. 

Danışmanlık ile ilgili iletişim ve sorularınız için astrologburakustun@gmail.com’a mail atabilir, 05357748816 no’lu telefondan arayabilir ve www.astrologburakustun.com adresinden de detaylı bilgilere erişebilirsiniz.

Sevgiler. 

Isar Cap Danışman Astrolog 
           Burak Üstün
 
Toplam blog
: 130
: 1239
Kayıt tarihi
: 03.09.17
 
 

Astroloji alanında danışman, eğitimci ve araştırmacıdır. Aynı zamanda felsefe öğretmenidir. Klasi..