Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 
 

Borsa Mühendisi Serdar Şimşek

http://blog.milliyet.com.tr/borsamuhendisi

22 Nisan '19

 
Kategori
Spor
 

Golcü Yok, Defans Var!

Galatasaray-Kayserispor maçına yine takımımız baskılı başlamaya çalıştı. Çalıştı ama Kayserispor’un etkili atakları vardı. Fenerbahçe maçında oynamayan Marcao, adeta iyi ki oynamamışım yoksa kaybederdik dercesine hatalar yaptı. İlk golde penaltı noktasının hemen ilerisinde bomboş kalan bir Kayserili oyuncu kolayca golü atıverdi. Cevap hiç gecikmedi. Çünkü sahanın yıldızı Fernando yine etkili şutlarından birini gösterdi ve seken topta golcümüz! Diagne golü atabildi. Golü tabi mi Fernando’ya yazdık. İkinci gol ise sahanın en kötü ismi ve inanılmaz pozisyon hataları yapan Marcao’nun çabasında penaltıdan geldi. Hatta bir de sarı çıkınca Kayserispor maçı 10 kişi ile tamamladı. Dolayısı ile maç orada koptu. Koptu diyoruz ama defans o kadar dağınıktı ki Fenerbahçe maçından sonra bu maçta da 10 kişi oynayan takımdan gol yiyorduk yine. Hakem Kayserispor’un sertliklerine her zamanki gibi göz yumdu. Emre Akbaba pozisyonu Luyindama pozisyonu ile aynıydı. Birinde kırmızı birinde ise sarı çıkardı yüce hakemlerimiz.

Dün Onyekuru yoktu sahada. Zaten haftalardır tel tel dökülüyordu. Belhanda’nın da canı yine oynamak istemediğinden pozisyon bulmakta yine sıkıntı çektik. Allah’tan sakatlık sonrası kendine gelen Fernando baba ve olmazsa olmazımız Mariano vardı da maçı onlar sayesinde kazandık. Diagne’ye bak böyle kafa vurulur diyen bir Japon Samurayı Nagatomo vardı ki, geçen maçlarda olmamasının ne kadar eksiklik olduğunu gördük. Diagne boş kaleye bile atmazken, bana isterseniz 100 top atın ben golcü değilim diye bağırıyor. Taraftar baskısı ile son dakikada alınan golcü hem kalitesiz hem de pahalı oluyor. Daha önce de söylediğim gibi Diagne kesinlikle Fatih Terim’in ilk 3 tercihi değildi

Maçlar yıldızlarla kazanılır. Takımımızda yıldız olarak sadece Muslera, Fernando ve Mariano var. Bu bir gerçek. Ama Nagatomo ve dün sahada hiç olmasa da Feghouli gibi kaliteli ama yıldız olmayan görev adamlarımız var. Onun için bu takımda özellikle forvet hattında yıldızlarımız olmalı! Gollerin defanstan gelmesi bunun en büyük örneği. Ayrıca Fatih Terim disiplini bu takımda yok. Ama önümüzdeki sezon bu böyle olmayacaktır!

Herkese sarı kırmızılı günler dilerim

Serdar Şimşek

 

 
Toplam blog
: 98
: 237
Kayıt tarihi
: 18.08.10
 
 

Herkese selamlar, Ben Serdar Şimşek. İzmir Ödemiş doğumlu olup, Elektronik mühendisi, işletme Lisan..