Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

21 Ocak '07

 
Kategori
Basın Yayın / Medya
 

Gölgeler: kaliteli program

Gölgeler: kaliteli program
 

Bir gün televizyonda Ferdi Tayfur şarkıları söylenen bir programı sonuna kadar izleyeceğim hiç aklıma gelmezdi. Bu akşam Gölgeler programında izledim.

TRT1’de Çarşamba akşamları canlı yayınlanan Gölgeler programı Cumartesi akşamı yeniden gösteriliyor. Kıraç ve Funda Arar sunup, şarkılar söylüyorlar. Porgramın her bölümünü bir kişiye ayırıyorlar. Bu akşam Ferdi Tayfur şarkıları vardı. Beğenelim veya beğenmeyelim müziğimizde bir yeri var Ferdi Tayfur’un. Funda Arar ve Kıraç gibi iki iyi yorumcu söylediklerinde bazı şarkıların oldukça iyi olduklarını farkettim. Programın sonunda Ferdi Tayfur gelip programa katıldığında çok mutlu görünüyordu.

Bu yaz Sarı Sıcak vardı. Hüsnü Şenlendirici ve Ferhat Göçer konukları ve kendi yorumladıkları müziklerle geç saatlerde güzel saatlerimiz olmuşlardı. Yaz sezonu geçip dizi rekabeti sırasında çok daha geç saatlerde seyretmeyi sürdürmüştük ama bitivermişti. O programlardan birinde Ümit Besen’i izlemiştim. O akşam canlı yayında belki de yaşamının en mutlu anlarını yaşamıştı. Güzel bir programda takdir edilmekti onu böylesine mutlu eden.

Kaliteli sanatçıların olduğu iyi müzik programları, iyi yorumlandığında ve güzel sunulduğunda sevmediğimiz hatta küçümsediğimiz müziğin de farkı algılanabileceğini gösterdi.

Gölgeler, sevdiğim müzikler olduğunda ise doyumsuz bir program oluyor. Program yıllarca sürse, Kıraç ve Funda Arar bütün şarkıları bir kez söylese ne güzel olurdu.

Programın tek bir kusuru var, kayan yazılarla izleyici görüşlerinin yayınlanması. TRT1 gibi ciddi televizyona ucuz kanallardaki gibi sürekli kayan yazılar yakışmıyor.

 
Toplam blog
: 1735
: 2429
Kayıt tarihi
: 22.09.06
 
 

27 Mart 1959'da İnebolu Yeşilöz Köyünde doğdum. Yeşilöz Köyü İlkokulu, Yeniyol İlkokulu, İnebolu ..