Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

19 Mayıs '12

 
Kategori
Futbol
 

Gosso - Stancu takas fısıltıları

Gosso - Stancu takas fısıltıları
 

Orduspor’un Fildişili Sahilli oyuncusu Jean JacquesGosso’yu Galatasaray’ın transfer gündemine aldığı bir süredir futbol camiasında konuşuluyordu. Geçtiğimiz günlerde gündeme gelen bir iddia ise futbol kamuoyunu oldukça meşgul edeceğe benziyor.

Mor beyazlı ekibin sezon başında Fransa’nın Monaco takımından transfer ettiği ve sezon boyunca savaşçı kimliğiyle birçok büyük kulübün transfer listesine giren 28 yaşındaki orta saha oyuncusu Jean Jacques Gosso, Galatasaray’dan kiralık gelen Bogdan Stancu ile takas yolunda iddiaları gündeme geldi.

Sezon ortasında Manchester City, Fenerbahçe ve son olarak Galatasaray ile ismi anılan Gosso hakkında kulüp başkanı Nedim Türkmen’in de iyi bir teklif gelmesi halinde bu oyuncuyu satabileceklerini söylemesi ve bir yıldız gider bir yıldız gelir sözleri ile açık kapı bırakması bu iddiaları güçlendiriyor.

Hector Cuper de sezon içerisinde yaptığı açıklamalarda Gosso hakkında fazla konuşmazken özellikle Stancuile ilgili mutlaka en az 1 yıl daha takımda kalması lazım diyerek yönetimle bu oyuncunun transferi hakkında sık sık görüşmesi de bu transfer haberlerinde Cuper’in önceliğini Stancu’dan yana kullandığını gösteriyor.

Bu sezon Orduspor’un ligde kalmasında büyük rol oynayan bu iki yıldız futbolcudan Gosso Afrika Kupasında Ülkesinin milli takımında bulunmasına karşılık 23’ü ilk 11 olmak kaydıyla 24 maçta forma giyerken BogdanStancu 33 maçta oynadı ve 31’nde ilk 11’de kendine yer buldu. Gosso orta sahada ki savaşçı kimliğiyle dikkat çekerken takımı adına gol kaydedemezken Bogdanstancu 10 gol ile takımın en çok gol atan futbolcusu konumunda yer alıyor.

Efecan Yılmaz

 
Toplam blog
: 59
: 324
Kayıt tarihi
: 19.04.12
 
 

Çocukluğumdan itibaren sadece izlemeyle yetindiğim haberlerin artık içerisinde bir birey olarak d..