Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

25 Haziran '11

 
Kategori
Sinema
 

Göster gününü (Kick Ass) Serisi: 2 film 1 arada

Göster gününü (Kick Ass) Serisi: 2 film 1 arada
 

Film : Canlarına Oku (Kick Ass) 2010

Tür : Aksiyon - Komedi 

Puan : 10 üzerinden 8 

Bugüne kadar izlediğiniz aksiyon filmleri ve komedi filmlerini bir kenara bırakın, bu filmi ayrı bir kenara koyun. Bazen gerçeklikten kopan bazen de gerçekçiliğe bulanan bir aksiyon filmi istiyorsanız ve izlerken gülsem fena olmaz diyorsanız bu size göre... 

Bu arada Nicolas Cage'in beklenmedik şekilde karşınıza çıkması ve filme lezzet katmasına da söyleyecek sözüm yok. Nico kardeşimizi bu tip filmlerde daha önce gördüğünüzü hiç sanmıyorum. Büyük olasılıkla da hayatında çektiği ilk ve son komedi filmi olacaktır :) 

Her zaman filmlerin son sahnelerine takılıp kalırız. Oysa bu filmde filmin ilk sahnesine takılı kalıyorsunuz. İlk sahneden kopmaya hazırlanın diyerek iyi seyirler diliyorum. Sağlam bir eğlence için bu film izlemeye değer.

Film : Canlarına Oku 2 (Kick Ass 2) 2013

Tür : Aksiyon - Komedi 

Puan : 10 üzerinden 8 

Ne desem boş. Süper kahraman filmlerini tiye alan, ancak bunu yaparken aksiyon eklemeyi de ihmal etmeyen, parlak zeka ürünü esprileri oldukça yerinde kullanan ve ergenliğin tüm aptallıklarını da süper kahraman olma sevdasıyla ilişkilendiren oldukça eğlenceli bir film olmuş.

Serinin ilk filminde öldürülen bir adamın oğlunun intikam için "süper kötü" olma macerasını konu alan bu süper komedide birçok sahne karnınıza ağrı girmesine yol açabilir ama en harika sahnesi süper kötünün kendisine bulduğu "motherfucker" takma adı.

Ayrıca "adalet liginde" yer alan tırt süper kahramanların adları da birbirinden sağlam olmuş. Böcek adam, gece fahişesi bunlardan sadece birkaçı.

Son olarak verdiği en mantıklı mesajla filmi noktalıyor olması gerçekten vurucu olmuş. Gerçek yaşamda eğer süper kahraman olma gibi bir şey denenmiş olsaydı neler olurdu? sorusuna da yanıt verilmiş. Neticede "Herkesin aklını başına devşirip" paşa paşa yerinde oturması mesajıyla biten bu filmde eğlence garanti.

İzlemezseniz siz kaybedersiniz :)))

 
Toplam blog
: 352
: 2915
Kayıt tarihi
: 05.06.10
 
 

Jack Amca, düşünsel dünyasındaki gelişmeleri dışa vurmak niyetiyle başladığı yazı yazma sevdasına..