Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

19 Şubat '19

 
Kategori
TV Programları
 

Gotham

Gotham city aslında bir çok filmin geçtiği, karanlık, sisli, suç oranının tavan yaptığı, güneşin pek olmadığı, New York City’nin farklı bir halidir. Ve bir çoğunuzun bildiği gibi Gotham City demek Batman demektir.
 
Fakat dizide öyle yarasa adam yok. Yarasa  adamın çocukluğu ve kente çöken suç şebekelerinin hikayesi var.
 
Bruce Wayne (büyüyünce Batman olacak) daha çocuk. Annesi, babası vurularak öldürülür ve kendisi, kocaman malikanesinde, sonsuz servetiyle beraber hizmetkarı Alfred ile yaşar.
 
Şehirde çok büyük suç şebekeleri vardır. Bu şebekeler kimi zaman devlete sızar, polis departmanını kontrol etmeye çalışır. İyi yürekli polisler bunlarla savaşır. Aynı zamanda Bruce Wayne büyüdükçe kendini geliştirir, Gotham’ın en zenginlerinden olduğu için bu  şehre bir vefa borcu vardır.
 
Joker, Penguen, Kedi kız ve daha niceleri dönem dönem dizide yer buluyorlar. Karanlık atmosferi, gangsterlerin yaşadığı, siyah deri kaplamalı, abajurlu mekanlar, çalan müzikler Gotham’ın atmosferini yansıtan ince detaylar olmuş.
 
Tahmin ettiğiniz gibi bu yapım öyle süper kahraman dizisi değil. Zira öyle olsa en başta ben izlemezdim. :) 90’lı yıllarda Parliament Sinema Kuşağında gösterilen Batman filminden tanıdığımız gotik, Gotham şehrine   sizinde ilginiz varsa bu dizi hoşunuza gidebilir.
 
 
Toplam blog
: 55
: 61
Kayıt tarihi
: 26.01.19
 
 

1984 Ankara doğumluyum.Çeşitli sektörlerde çalışmış olup şu anda, lojistik sektöründe operasyonel..