Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

29 Kasım '21

 
Kategori
Estetik / Güzellik
 

GÖZ ALTI IŞIK DOLGUSU

KİMLER TERCİH ETMELİDİR?

Yüz bölgesinde en çok dikkat çeken yerlerden biri de göz altı bölgesidir. Genetik veya çevresel faktörler sonucu göz altı morlukları oluşabilir. Bu morluk ve torba benzeri görünüm rahatsızlığa neden olabilir. Özellikle yetişkinlik döneminde morluk ve torba görünümünü kapatmak için makyaj veya farklı kozmetik yöntemler kullanmaya çalışmak bu sorunun daha hızlı ilerlemesine neden olabilir. Bu soruna yönelik uygulanacak olan ışık dolgusu ile göz altı bölgesinde oluşan tüm sorunlardan kolayca kurtulabilirsiniz.

Göz altı sorunlarında en etkili yöntem ışık dolgusudur!

Göz altı çukurluklarına en etkili yöntem ışık dolgusudur. Işık dolgusu işlemi kısa sürede tamamlanır. Etkisi yaklaşık 1-2 yıl sürebilen bir yöntemdir.

Göz altı ışık dolgusu, göz altında morluk ve çukurluk olan 18 yaş ve üzeri herkesin yaptırabileceği bir işlemdir. Yetişkinlik döneminde veya yaşlılığa geçiş döneminde bu dolgu işleminden etkili bir şekilde yararlanabilirsiniz.

Etkilerini işlem sonrasında hemen fark edebilirsiniz!

Bu işlem yapıldığı andan itibaren etkisini göstermeye başlar. Uygulama süresi yaklaşık 35 dakikadır. Kişiye ve göz altındaki problemin boyutuna göre bir veya birden fazla tedavi gerekebilir. Işık dolgusu oldukça etkili ve uzun ömürlü bir yöntemdir.

Göz altı ışık dolgusu nedir?

Hyaluronik asit içeren göz altı ışık dolgusu, jel formunda enjekte edilebilir bir dolgu maddesidir. Bu dolgu sayesinde göz altı morluk ve çukurluk problemlerinden kurtulabilir, uygulama alanını aydınlatabilirsiniz. Göz altınızdaki hücreler yenilenir. Uygulamada kullanılan jel sayesinde göz çevresinde gençlik ve nemlendirme, beslenme ve güzelleşme görülür.

İşlemin kalıcılığı, kişinin yaşam tarzı ve yaşının yanı sıra dikkat edilecek hususlara gösterilen dikkat düzeyine göre de değişebilmektedir. Ancak genellikle etkisini uzun süre gösteren bir dolgu işlemidir. İşlemden sonra bir süre göz çevresinde kozmetik kullanılmamalıdır. Doktorun talimatlarına kesinlikle uyulması gerekir. Bu nedenle hayatınızda her zaman doğal olmayan kimyasal ürünler kullanmaktan kaçınmalı ve geçici olarak stresten uzak durmalısınız.

 

Op. Dr. İlsun Aka

Plastik Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahisi

www.ilsunaka.com.tr

www.instagram.com/drilsunaka

 
Toplam blog
: 142
: 25
Kayıt tarihi
: 05.07.19
 
 

1979 yılında Almanya Köln şehrinde doğdum. İlk, orta ve lise eğitimimi memleketim Uşak'ta tamamla..