Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

09 Ekim '07

 
Kategori
Dostluk
 

Göz yaşlarım kan

Göz yaşlarım kan
 

Bundan yüzyıllarca önce Murat Hüdavendigar dönemi. Sırp Ordusu ile Osmanlı Ordusu Kosovada savaşıyor. Deyim yerindeyse kan gövdeyi götürüyor. Şehitlerimizin kanı oluk oluk olmuş meydanı doldurmuş. Bunlar şehit kanı bunlar kutsaldır. İşte ne olduysa o zaman oldu. Gökte ay ve yıldız Şehitlerimizin Kanlarının üzerinde parladı. Ve bizim için en kutsalımız olan bayrağımız Şehitlerimizin kanıyla oluştu. İşte biz bayrağımızı bile kanla oluşturmuşuz.

Memleketimin her karışında binlerce şehidimiz yatmaktadır. Bu toprakların her santimetrekaresi şehitlerimizin kanlarıyla sulanmıştır. Bu topraklarda yeşeren her bitkide ve ağaçta şehitlerimizin kanları vardır. Şehitlerimizin kanları içtiğimiz suda yediğimiz yemekte vardır. Zira onlar olmasaydı şimdi bunları yapamıyor olacaktık.

Yıllar geçti hatta yüzyıllar geçti. Ama bu toprakların esas sahibi hiç değişmedi ve değişmeyecek. Vatan için değil 13 73 milyon can feda. Ama göğüs göğüse erkek gibi varlığını ve sesini görerek. Hain pusularda mehmetlerimizi kaybetmek acı. Gözyaşlarımız kan oldu akıyor. Yüreğimiz parçalandı artık yeter diyor.

Hainler bilmelidirler ki bunlar yanlarına kalmayacak ve kalmazda. Sanmasınlarki Türk Milleti uykuda. Sanmasınlarki tepki vermeyecekler. Türk Milletinin öfkesinden korksunlar. Türk Milletinin damarlarında dolaşan asil kanı harekete geçirmekten çekinsinler. Zira bizler bir ölür ama bin diriliriz. Çünkü bizler Alpaslanın, Osman Gazilerin Fatihlerin, Yavuzların ve Mustafa Kemalllerin torunlarıyız. Biz Türküz ve gerektiğinde asil ataları gibi ölmeye hazırız. Varlığımız Tür varlığına armağan olsun.

Kana susamış canavarlar bilsinler ki amaçlarına hiç bir zaman ulaşamayacaklar. Artık tek yürek ve tek bilek olmak zamanıdır. Kan akan gözyaşlarımızı durdurmak zamanıdır. Bölücüleri ve hainleri tükrüklerimizle boğmak zamanıdır. Artık bir olma zamanıdır. Zira Türk'ün Türk'ten başka dostu yoktur. Bu mir kahramanlık hikayesidir. Bu bir nazi gibi milliyetçilik değildir. Bu Yurtta Sulh Cihanda Sulh Milliyetçiliğidir. İçerisinde huzur olmayan dışarısına huzur veremez.

Türk Milleti " Muhtaç olduğun kudret damarlarındaki asil kanda mevcuttur."

 
Toplam blog
: 196
: 493
Kayıt tarihi
: 28.06.07
 
 

Doğayı seviyorum. Onun içinde yaşamayı ve güzelliklerini tatmayı seviyorum. Yaşamayı ve hatta ölü..