Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

14 Mayıs '17

 
Kategori
Estetik / Güzellik
 

Gözaltı Morluğuna Işık Dolgusu Tedavisi

Gözaltı Morluğuna Işık Dolgusu Tedavisi
 

Gözaltı morluğuna son!


Gözaltı morluğu en yaygın görülen estetik sorunların başında gelir. Kişiler olduğundan daha yorgun, yaşlı ve sağlıksız göründüklerine dair şikayetler ile estetik cerrahiye başvurur. Tüm bunların sebebi ise gözaltlarında oluşan çukur ve torbalardır.

Gözaltında oluşan bu estetik sorunların nedenleri arasında kalıtımsal özellikler, yaş alma, diğer hastalıklar, aşırı yorgunluk, aşırı stres ve düzensiz ya da sağlıksız yaşam tarzı yer alır. Çünkü gözaltı çok hassas bir bölgedir ve deformasyon riski oldukça yüksektir.

Gözaltı torbaları, çukur ya da morluk yüzün görünümü olumsuz bir şekilde etkiler. Kişinin olduğundan daha yaşlı, yorgun ve hasta görünmesine yol açar. Bu tarz sorunları olan kişiler çeşitli kozmetik ürünler kullanarak çözüm üretmeye çalışsa da istenilen sonuç elde edilemez.

Günümüzde ameliyatsız tekniklerle gözaltındaki estetik sorunlarının tedavi edilmesi mümkün. Işık dolgusu en fazla talep edilen ameliyatsız teknikler arasında yer alıyor.

Işık dolgusu etkili bir çözüm sunar

Işık dolgusu, mor görünüme sebep olan gözaltı torbaları ve çukurluklarını ortadan kaldırır ve gözaltlarının parlak bir görünüme kavuşmasına yardımcı olur. Işık dolgusunda kullanılan sıvı özel bir karışımdan oluşur. Hyaluronik ait dolgusu çeşitli vitaminler, mineraller ve antioksidanlar ile bileştirilerek özel bir karışım elde edilir. Dolgu işleminden önce gözaltlarına lokal anestezi uygulanır. Ardından hazırlanan jel özel uçlu iğnelerle gözaltlarına enjekte edilir. Bu sayede gözaltındaki deforme olmuş doku ve hücrelerin onarılması sağlanır. Böylece gözaltları eşit oranda ışık alarak parlak ve canlı bir görünüme kavuşur.

Etkisini ortalama 1 yıl boyunca sürdüren ışık dolgusu ameliyatsız ve tek seans olarak uygulanan bir işlemdir. Birkaç dakika içinde işlem tamamlanır ve etkileri hemen görünür hale gelir. Cildin doğal yapısı ile uyumlu olan özel bir karışım uygulandığı için ışık dolgusunda herhangi bir yan etki ile karşılaşılmaz. Enjeksiyonun ardından hasta normal yaşantısına hemen devam edebilir, iyileşme sürecine ihtiyaç olmaz.

Göz çevresi oldukça riskli bir bölge olduğu için ışık dolgusunun mutlaka alanında uzman bir hekim tarafından klinik ortamda uygulanması gerekir.

Eğer siz de gözaltı kapatıcıları sürmeden gündelik yaşamınıza devam edemeyecek kadar sorun yaşıyorsanız estetik cerrahinin size sunduğu bu imkandan yararlanabilirsiniz. Kısacası ıIşık dolgusu ile ameliyatsız bir şekilde daha parlak, daha genç ve daha dinç bir görünüme kavuşmanız mümkün!

Sevgiyle kalın.

Op. Dr. Güncel Öztürk

Estetik, Plastik ve Rekonstrüktif Cerrahi Uzmanı

www.guncelozturk.com

 
Toplam blog
: 389
: 270
Kayıt tarihi
: 29.11.12
 
 

TIP EĞİTİMİ İ.Ü. Cerrahpaşa Tıp Fakültesi İstanbul UZMANLIK EĞİTİMİ İ.Ü. Cerrahpaşa Tıp Fakültesi..