Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

14 Nisan '15

 
Kategori
Estetik / Güzellik
 

GÖZALTI MORLUĞUNUN ÇÖZÜMÜ VAR MI ?

GÖZALTI MORLUĞUNUN ÇÖZÜMÜ VAR MI ?
 

GÖZALTI MORLUĞUNUN ÇÖZÜMÜ VAR MI?

Rönesans yöntemi diye bilinen Raffaello ve Tiziano uygulamalarından kısaca bahsedeceğim. Özellikle bu yazıyı yazma sebebim; son dönemde forum sitelerinde sıklıkla konuşulan, basında oldukça popüler olan Tiziano ve Raffaello ile ilgili detaylı bilgi vermek...

15 yıldır estetik dünyası içindeyim, inanın yenilikleri takip etmek için bile ayrı bir efor sarfediyorum. Önce bu konu ile ilgili bilimsel araştırmaları okuyorum, yeni ürün, teknik veya cihazı kullanan hekimlerle ve hastaları ile görüşüyorum, sonra lansman ve eğitim toplantılarına katılıyorum, uzun dönem sonuçlarını bekliyorum ve sonrasında iç rahatlığıyla sevgili hastalarıma uygulamaya başlıyorum.

Tiziano ve Raffaello da benim için aynen öyle oldu. Şu anda uyguladığım kişilerdeki memnuniyet, gözle görülür sonuçlar, etrafındaki kişilerin fark etmesi ile çevresindeki kişilerin gelmesiyle oldukça başarılı sonuçlar aldığımız açıkça söyleyebilirim.

10 dakika da tamamlanan bir uygulama olup, uygulanması sadece 10 dakika sürüyor, öğle arasında dahi yapılabiliyor, uygulama yapıldığı diğer kişiler tarafından anlaşılmıyor, iz bırakmıyor. Fakat nadiren de olsa iğne izine bağlı olarak ödem, morluk olabilmektedir. Bugüne kadar uygulanan cilt altı antiaging mezoterapi yarım santim aralıklarla yapılmasına karşın, bu uygulama bu güçlü ve hızlı sinerjik etki nedeniyle 3 cm aralıklarla yapılabiliyor. Bu nedenle bir yüz antiaging tedavisi  maxımum 10-15 enjeksiyon ile tamamlanıyor. 

Rönesans Yöntemi; çok özel bir teknikle hazırlanan kokteyllerden oluşan farklı ürünleri, maksimum sinerji ve maksimum antiaging etkisi, minimum enjeksiyon uygulaması ve 10 dakikada tamamlanmasıyla farklılaşıyor. Sağladığı uygulama kolaylıkları, protokolün kısalığı, uzun etkisiyle dikkat çeken bu yöntem, MIIT (Mikro Intradermal Injection Technik) tekniğiyle hayata geçiriliyor. 

25 yaş sonrası için 8 ayrı antiaging aktif maddeyi bir arada içeren tek kokteyl “RAFFAELLO”: Raffaello; hyaluronik asit, pinus pinaster, resveratrol, glutatyon, antioksidan kompleksi, aminoasitler, bakırpeptid ve B grubu vitaminlerden oluşan bir üründür. 25-35 yaş arasında kullanılarak hidrasyon ve parlaklık sağlar, besler. Yüz, boyun, dekolte, eller, ayaklar, göz altı morlukları ve saç köklerinde etkilidir.

• 35 yaş sonrası için 10 ayrı antiaging aktif maddeyi bir arada içeren  tek kokteyl “TIZIANO”: Tiziano; omega CTP kompleksi, organik kök hücreleri, resveratrol, bakır peptid, kollajen, hyaluronik asit, omega 3, 6, 9 ve aminoasitlerden oluşan bir üründür. Genellikle 35 yaştan sonra bu maddeler vücut tarafından üretilemediği için ince çizgiler, sarkmalar vb yaşlanma belirtileri başlar. İnce çizgilerin giderilmesi, lifting, forma sokma, kalınlaştırma amaçlı olarak yüz, boyun, dekolte, eller, göbek, kol altları, uyluk içleri, göz altı torbalarında kullanılır.

Sonuçta Tiziano ve Raffaello, Antiaging uygulamalarda botoks, dolgu gibi uygulamalarla kombine veya tek başına uygulandığında tercih edilen işlemlerden birisidir.

www.eseraydogdu.com.tr

insatgram  @OPDRESERAYDOGDU

facebook  Op.Dr.Eser Aydoğdu

 
Toplam blog
: 77
: 145
Kayıt tarihi
: 28.11.14
 
 

Estetik Cerrahi dünyasının sayılı kadın cerrahlarından Op.Dr.Eser Aydoğdu  Samsun doğumlu… Erciye..