Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

11 Eylül '14

 
Kategori
Estetik / Güzellik
 

Gözaltı sorunlarını geride bırakmanın tam zamanı

Gözaltı sorunlarını geride bırakmanın tam zamanı
 

Düzensiz yaşam, uyku sorunları, alkol ve stresin gözlerimizde kendini belli etmesi zamanla yaşımızı ele veren hatta kimi zaman olduğumuzdan büyük görünmemizi sağlayan etkenlerden bir tanesi. Günlük sosyal ve iş yaşamın yoğunluğu karşısında yorgun düşen gözlerimiz, göz altı morlukları, ince çizgiler gibi sorunlarla kendini belli etmeye başlar. Bu durumda hemen paniğe kapılmayın. Göz altı sorunlarını geride bırakmanız için farklı seçenekleriniz bulunuyor.

Göz altı torbalarınız varsa; bu durumda enjeksiyonlar işinizi görmeye yetmeyecektir. Daha kalıcı çözümlere başvurarak göz altı torbalarınızı operasyonla aldırmanız gerekecektir.

Göz kapaklarınız düşükse; yine estetik operasyon sayesinde düşük duran göz kapaklarınızı yeniden şekillendirebilirsiniz. Bu sayede daha dinç ve zinde bir görünüm elde edildiği için özellikle iş dünyasında en çok tercih edilen göz kapağı estetiği operasyonları başında gelir.

Gözaltı morluklarını gizlemeniz gerekiyorsa; son yıllarda başarıyla geliştirdiği en iyi göz altı çözümü sunan hyaluronik asit dolgusunu denemenizi tavsiye ediyorum. Göz çevresine enjekte edildikten sonra hem gözaltını dolduruyor hem de morluğun önüne geçen jel kıvamındaki yapısı göz altına yerleşerek renk değişiklikleri yaşayanların göz çevrelerine kusursuz bir uygulama sunuyor. Enjeksiyon yapıldıktan sonra gündelik hayatınıza hemen dönebilirsiniz. Uygulamadan sonra belirttiği tarihte mutlaka kontrole gidin. Bu kontrol esnasında eğer göz altınızın daha fazlasına ihtiyaç varsa uygulamayı tekrar edilebilir ve görüntüyü eşitlenecektir. Uygulama ve kontrolden sonra 3 ila 4 gün sonrasında göz altındaki değişimin nihai halini görmeye başlarsınız.

Sevgiyle kalınız :),

 

Dr. Güncel Öztürk

Estetik, Plastik ve Rekonstrüktif Cerrahi Uzmanı

instagram: guncelozturk

facebook: guncelestetik

 
Toplam blog
: 389
: 270
Kayıt tarihi
: 29.11.12
 
 

TIP EĞİTİMİ İ.Ü. Cerrahpaşa Tıp Fakültesi İstanbul UZMANLIK EĞİTİMİ İ.Ü. Cerrahpaşa Tıp Fakültesi..