Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

09 Nisan '10

 
Kategori
Güncel
 

Gözbebeğimiz ordumuz!

Herkes avazı çıktığı kadar bağırıyor: "TSK şöyle yaptı. Generaller şöyle yaptı. TSK katil mi? Orduda saklanan gerçekler. Numarasız mühimmatlar."

Farzedelim Türk Silahlı Kuvvetlerinin tutuklu olarak yargılanan tüm üyeleri şuçlu. Peki bu sebeple Türk Silahları da mı suçlu? O zaman aynı mantıkla gidelim. Mahkemelerde bekleyen dosyalarından dokunulmazlık zırhı ile korunan milletvekilleri ile dolu YÜCE MECLİSİMİZ de mi suçlu? O zaman biz nasıl bir meclise sahibiz? Üyeleri suçlu diye Ulu Önder Atatürk ve Kahraman milletinin kurduğu meclis de mi SUÇLU? Hastalarından ve sosyal güvenlik kurumlarından haksız kazanç elde eden doktorların olduğu sağlık camiası da mı SUÇLU? Öğrencisi ile ilişkiye giren, öğrencisini döven öğretmelerin olduğu eğitim camiası da mı SUÇLU?

Nerede kaldı suçun şahsiliği? Ayrıca milletin ta kendisi olan Türk Silahlı Kuvvetlerimize bu kini hangi arada, nasıl, neyle ve en önemlisi NEDEN büyüttünüz? Acaba Silahlı Kuvvetler yolunuza taş mı koydu?

Bu sorular nasıl veya ne zaman cevap bulur bilmiyorum ama bizim bir tane Ordumuz var. O da giderse torunlarınıza yeni isimler aramaya başlayın.

 
Toplam blog
: 8
: 361
Kayıt tarihi
: 20.01.08
 
 

1979 Bursa doğumluyum, üniversite mezunuyum. Şu anda Sivas'ta bir kamu kuruluşunda memur olarak göre..