Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

Yaklaşık olarak ayını şeyleri yaşıyoruz. Uyuyoruz, uyanıyoruz, yemek yiyouuz, temel ihtiyaçlarımızı gideriyoruz ve hayat bu şekilde devam ediyor. Hayatta çok güzel duygular var. Bunlardan çok sevdiğim bir tanesi de gülmek. Bu köşede tüm amaç, yaşadığımız benzer şeyleri paylaşıp bir tebessüm yakalamak.

 
 
Mutluluk Zülfü Livaneli

Gül hanım, öncelikle kitabı okumama vesile olduğunuz için teşekkür ederim.Abidin Dino mutluluğun resmini yapmıştı, Zülfü Livaneli de kitabını yazmış.Kitabı okuduğumda hayatın güzelliklerini bir kere de Zülfü Livanelinin güzel anlatımından okumuş oldum. Yazar birbirinden tamamen farklı 3 karakter ile güzel ülkemizdeki çeşitliliklerle ve gerçeklerle ilgili o kadar güzel tespitler yapmış ki okurken insan büyük keyif alıyor. Her şey bitti dediğiniz anda hayat sizi öyle bir yerlere götürüyor ki, oturup düşünseniz geldiğiniz yeri önceden tahmin etmeniz mümkün bile değil.Bazen çok küçük şeylerde saklı olan mutluluğu her zaman yakalayabilmemiz dileğimle.(kitabı çok sevmeme rağmen filmin finalinin çok daha güzel olduğunu düşünüyorum) Saygı ve sevgilerimle.

15 Eylül 2008 17:45
İş bilir Hatçe

Rujo çok güzel bir yazıydı. Keyifle, gülerek okudum. Emeğine sağlık.

12 Eylül 2008 15:33
Allahını seven tutsun...Kaçıyor!

Rujo yazmaya olan hevesinin hiç bitmemesini umarım. Böylece büyük keyifle okuduğumuz bloglarından mahrum kalmayız. Saygı ve sevgilerimle.

12 Eylül 2008 15:30
 
Toplam blog
: 20
: 1506
Kayıt tarihi
: 25.06.08